Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skryptu idealnie na serie do golda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam skryptu na serie do golda.

Dokładnie chodzi o to, że o ile w s1 łatwo mogę sam nabić 100lp praktycznie bez lose, to o tyle w czasie serii w enemy są gracze od golda 3 do nawet platyny 2. Czym ogrywać tak wysoko usytuowanych graczy? Prosiłbym o napisanie po 2 przykłady na każdą linie :)

21.jpg

Opublikowano

Witam,

Szukam skryptu na serie do golda.

Dokładnie chodzi o to, że o ile w s1 łatwo mogę sam nabić 100lp praktycznie bez lose, to o tyle w czasie serii w enemy są gracze od golda 3 do nawet platyny 2. Czym ogrywać tak wysoko usytuowanych graczy? Prosiłbym o napisanie po 2 przykłady na każdą linie :)

jesli wbiles 100 lp praktycznie do golda to powinienes wygrac 3 mecze z 5. to jest gadanie glupot juz.

polecam syndre i xeratha na mida

na bota tristane i vayne 

na topa darius i ryze

na jungle lee sin i khazix

Age is just a number :)

Opublikowano

syndra (syndra.exe) na midzie szczerze mi się nie podoba

xerath (xerath.exe) świetny na mida :)

tristana (marksman) jest przekox, prawie każdy mecz wygrany, niestety od s1 w górę często banowana

Vayne (marksman) jest OK, ale nic poza tym, gry raczej nią nie pociągnę

Dariusem nie grałem na L#

Ryze jest dobry

Jungle to moja najsłabsza linia, nie rozumiem jej i nie podoba mi się. Jedyny skrypt na jungle jaki próbowałem to StonedAmumu, niestety moje braki na tej linii uniemożliwiają mi wykorzystanie całego potencjału tego skryptu.

Co brać na supporta? Próbowałem Thresha ze skryptem Support.exe, ale osobiście lepiej gram bez niego.

@PSHEMOpl  ciekawe jak 100 lp bez lose'a  ;) a co do topicu to na jakiej linii grywasz?

Moją ulubioną linią jest top, ale lubię też grać mida i adc na L# ;)

21.jpg

Opublikowano

syndra (syndra.exe) na midzie szczerze mi się nie podoba

xerath (xerath.exe) świetny na mida :)

tristana (marksman) jest przekox, prawie każdy mecz wygrany, niestety od s1 w górę często banowana

Vayne (marksman) jest OK, ale nic poza tym, gry raczej nią nie pociągnę

Dariusem nie grałem na L#

Ryze jest dobry

Jungle to moja najsłabsza linia, nie rozumiem jej i nie podoba mi się. Jedyny skrypt na jungle jaki próbowałem to StonedAmumu, niestety moje braki na tej linii uniemożliwiają mi wykorzystanie całego potencjału tego skryptu.

Co brać na supporta? Próbowałem Thresha ze skryptem Support.exe, ale osobiście lepiej gram bez niego.

@PSHEMOpl  ciekawe jak 100 lp bez lose'a  ;) a co do topicu to na jakiej linii grywasz?

Moją ulubioną linią jest top, ale lubię też grać mida i adc na L# ;)

z Tobą jest coś nie tak kolego. Oni wszystko wypisali poprawnie. Pozwól że skomentuje ;) 

co Ci sie nie podoba w syndrze na midzie? jak można nią np. linie przegrac?? 

vayne nie pociągniesz gry... ok... to chyba masz lekki problem z pozycjonowaniem się... 

każdy adc jest DOBRY, moje ulubione champy na #L : trista,vayne,twitch,lucian UC

top riven nawet, ale ona jest łatwa i nie wiem po co skrypt komu do niej :) 

mid zed, talon, fizz, syndra która ''taka c*****a'' xD 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

coś z Tobą jest nie tak koleżanko. Ja wyraziłem tylko swoją opinie. Pozwól że skomentuje ;)

co mi się nie podoba w syndrze na midzie? po prostu styl gry syndrą.

MOJĄ Vayne gry nie pociągne.... ok?.... wole adc z dalekim zasięgiem, a vayne na skrypcie wpierdziela się literalnie w środek enemy jak klikniesz spacje, tak mam duży problem z pozycjonowaniem się...

może każdy adc jest DOBRY, ale nie dla mnie, moje ulubione adc na #L: tristana

top riven nie grałem, ale ona jest łatwa i nie wiem po co skrypt komu do niej :)

mid xerath, akali, która "taka c(nie mam pojęcia co tu miało być za słowo)a" :D

@edit:

Potrzebuje skryptu na ADC, który wiele wybacza (błędy w pozycjonowaniu itp.) typu Tristana (dzięki W, ultowi)

oraz jakiś skrypt na supporta (support.exe jest po prostu słaby) i o polecenie postaci najlepszej na tę linię 

21.jpg

Opublikowano

Syndra/Vayne - seria wygrana, dziękuje dobranoc, pozdro poćwicz, gold luj, szybko wbity w c**j.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...