Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Cheata nie wykrywalnego

BlackAngelGTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[...]

A poza tym przez takich jak ty ta gra już wymarła.

Nie wymarła póki nadal są w niej gracze. Np ja ostatnio wróciłem do heroes i gra nadal sprawia mi przyjemność :)

Tu go nie znajdziesz, wgl nie graj na AB, to tylko psuje zabawę, a jak masz niby dobre konta to to Ci nie potrzebne :)

Co z tego, że jeszcze gra garstka ludzi? Podam prosty przykład: widziałeś jakąś nową mapę w bfh? Ta gra nie jest już rozwijana...

Nie ma, ale co z tego. NFSW też miał ciężkie dni, przejęło go inne studio i wraca do życia, z bfh może być podobnie. Gra sprawia mi przyjemność i to się dla mnie liczy. A wgl gówn0 mnie to obchodzi,i tak gram przeważnie VV, BB, WW, a Twój post jest spamem.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie wymarła póki nadal są w niej gracze. Np ja ostatnio wróciłem do heroes i gra nadal sprawia mi przyjemność :)

Tu go nie znajdziesz, wgl nie graj na AB, to tylko psuje zabawę, a jak masz niby dobre konta to to Ci nie potrzebne :)

Co z tego, że jeszcze gra garstka ludzi? Podam prosty przykład: widziałeś jakąś nową mapę w bfh? Ta gra nie jest już rozwijana...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma, nie znajdziesz na necie, ja sam tworze dla siebie i znajomych, posiada takie funkcje jak, aimbot,aimbone,aimkey,nie strzelaj w niewidzialnych,tylko w zasiegu twojego wzroku, czyli nie namierza Ci typa ktory jest za budynkiem-sciana to 1 z wazniejszych funkcji aima, jest jeszcze pare mozliwosci, podobnie z wh, opcja czy ktos jest niewidzialny dopisek przy postaci. Zainteresowani pisac w temacie, hack w postaci dll, nigdy bana nie dostalem ani z moich znajomych, po patchu update hacka kwestia pozmieniania paru logów.

btw. wiem ze nie mam postow i wgl ale mozesz zobaczyc od kiedy jestem uzytkownikiem tego forum.

Moje kd:1 729, 520  konto od 4 lat

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rozumiem tego . Firma bfh nie zajmuje się już tą grą.

Zamiast oddać tą grę komuś innemy ,tak jak minecraft to na co oni liczą?

Aż gra stanie się przeźroczysta ?

F*CK LOGIC!

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Opublikowano

Nie rozumiem tego . Firma bfh nie zajmuje się już tą grą.

Zamiast oddać tą grę komuś innemy ,tak jak minecraft to na co oni liczą?

Aż gra stanie się przeźroczysta ?

F*CK LOGIC!

Tą całą grą zajmuje się kilka osób, które ma małe pojęcie o grze, a co dopiero o tworzeniu gry - nie potrafią napisać prostego kodu na np dodanie ostatnich złotych broni po MŚ w Brazylii, o czym mowa ;) Oni po prostu wyłudzają w tym momencie pieniądze od nas, z czego popadnie - sami sie do tego przyznali...

R.I.P BFH..

Cześć! Szukam cheata do bfh NieWykrywalnego Za Free lub płatność :P znacie jakieś cheaty nie wykrywalne? :D

Tak. Istnieją..

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Najlepiej by było jakby zrobili ankietę czy chcemy nową edycję i tą nową edycją na nowo się zająć. (Wszystko od nowa .) No nie wiem. Nie hejtować mnie ,bo sam nie wiem czy dobrze to napisałem.

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...