Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem sie

mati1721

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy wy też macie następujący problem z zalogowaniem się do gry? wczoraj można było normalnie sie zalogowac a dziś już jakieś próby odnownienia połączenia o co chodzi? pomocy 

Opublikowano

No masakra niewiadomo jak to naprawic tzn support tam jakieś sposoby podał ale jakoś wczoraj grałem cały dzień i nic żadnych problemów nagle im sie nowości chce wprowadzac to sie wszystko spieprzyło.

Opublikowano

Ta ciekawe jak narazie to gówno z tego to samo próba odnowienia połączenia stfu.

znasz wgl pojecie tego stfu co napisales? nie radze tak pisac skoro nie wiesz co oznacza.

topic:

ja nie mam tego problemu. ale slyszalem ze kilka osob tez to ma musisz czekac

Age is just a number :)

Opublikowano

Wina leży po stronie klienta gry, czy serwera i nie mamy wpływu na rozwiązanie problemu?

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

Coś mnie się wydaje, że mogli nie nakarmić chomików i poumierały im tam, więc serwer jakby leży. :P

A żeby było ciekawiej... Status niby na stronie podany jest online, a większość nie może się zalogować, a Rito milczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...