Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Do 6k boostów

zatoxik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 6k SB mozesz wybrac jednego z 2 koxow w klasie A:

Porsche GT2 (997) Mocne nitro niezly skret dobre przyspieszenie (auto jest zbugowane wiec ma zaniżone statystyki dzieki czemu miejac mniejszy overal jest w stanie konkurować z autami z klasy S)

Nissan Skyline R-34 Nismo Srednie nitro niezly skret epickie przyspieszenie (do 250km/h) 

Kazde z tych aut ma swoje wady i zalety Porsche jest lepsze na krotkie trasy gdzie spam nitro jest potrzebny wiadomo ze w NFS bez dobrego nitro bedzie ciezko cos ugrac na krotkiej trasie natomiast nissmo dzieki epiciemu przyspieszeniu 

i epickiej katapulcie jest nie do zniszczenia na dlugich kretych trasach gdzie potrzebne jest mniejsze ale stale przyspieszenie nie tak ja w przypadku nitro po prostu boost 

oczywiscie mozna tez wybrac cos do nizszej kasy na SB jak MR2/Eclipse 

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Nie zapominajcie o zondzie f, przynajmniej da się ja bez większego problemu wbić do s gdzie koksi tak samo jak w a, jedyną wadą tego samochodu jest słaby v-max, w klasie a jest porównywalne z nismo i gt2

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Nie zapominajcie o zondzie f, przynajmniej da się ja bez większego problemu wbić do s gdzie koksi tak samo jak w a, jedyną wadą tego samochodu jest słaby v-max, w klasie a jest porównywalne z nismo i gt2

Zonda F kosztuje 8k boostów a zakładający temat ma budżet 6k.

PS.Do klasy B jak napisali koledzy wyżej możesz wybrać Porsche 997 i Nissana Nismo.

Auta te są bardzo porównywalne i wg. mnie możesz wybrać to, które Ci się bardziej podoba.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Zonda F kosztuje 8k boostów a zakładający temat ma budżet 6k.

PS.Do klasy B jak napisali koledzy wyżej możesz wybrać Porsche 997 i Nissana Nismo.

Auta te są bardzo porównywalne i wg. mnie możesz wybrać to, które Ci się bardziej podoba.

*do klasy A, jeśli już :)

Witam jaka furke się opłaca kupić do 6k bostow myślę nad gt2 (997) co polecacie ? :P

GT2 [997] dobrze sobie radzi na dragach klasy A.

Na sprinty/tory w A polecam Nismo. Wygrasz nim bez problemu na większości tras (oczywiście jeśli będziesz miał dość umiejętności) :)

PS. Nismo jest teraz dostepny w wersjach "Czerwony moloch" i "Niebieski moloch", które mają "wbudowane" zwiększenie masy pojazdu.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...