Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot Points - Jak kupić?

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pierwszy raz chcę kupić RP przez przelew, moje pytanie jest takie czy mogę zakupić RP bez karty.. Moja uległa zniszczeniu i aktualnie czekam na wydanie nowej z banku.. Pytam bo nie ma mojego banku PKO, chciałbym zapłacić z iPKO. Proszę o pomoc, za szybkie odpowiedzi bardzo dziękuję. :)

Pozdrawiam.

//edit.

Z góry przepraszam jeżeli podobny temat już się pojawił.

Opublikowano

Płacisz z iPKO. Wybierasz przelew -> następnie chyba jest wybór banku (iPKO lub PKO, nie pamiętam dokładnie) -> wyskoczy Ci okienko, abyś wpisał dane (login i hasło) -> potem jest chyba tylko ta zdrapka, ten kod przepisujesz z karty w to pole (sprawdź uważnie jaka cyferka jest pokazana, żebyś sobie źle nie zdrapał i wpisał, bo Ci przepadnie ten jeden kod, nie zje Ci pieniędzy) -> ok/akcept i już :P

Przelew i PSC jest najbardziej opłacalny. SMS nie, a reszta nie wiem, bo nie sprawdzałam/nie korzystałam.

Opublikowano

A kod CVC który jest umieszczny na karcie płatniczej? On chyba jest potrzebny. ( doświadczenie z blizza )Jezeli nie to na pewno bedzie Ci potrzebna taka karta ze zdrapkami.

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...