Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja do wszystkich co używają "Bot of Legends"

Riot Games

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jestem jednym z pracowników firmy riot games głownie mam zazadanie neutralizować cheaterów i wykrywać  programy typu "Bot of Legends"

Więc przejdę do sedna sprawy i wyrażę się jasno, wszyscy ci którzy pobrali oraz proszą o pomoc z programem Bot of Legend, zostaną w przeciągu kilku dni permamentie zbanowani. Mamy już parę waszych nicków, ale to nie jest wszystko i będzie ich naprawdę dużo, więc zrobimy co wnaszej mocy by zwalczyć bez umyśle cheatowanie.

Nie tolerujemy cheaterstwa jak sami o tym wiecie i od razu wam powiem że od następnego patcha się to zmieni, ponieważ bot of legends już nie zadziała, cały czas pracujemy nad tym. Chciałem was tylko uświadomić jako jedyny z mojej pracowni żebyście się nie zdziwli :).

League of Legends jak sami zauważliście zmienia się lada dzień i nie możemy sobie pozwolić, aby całe nasze serwery były pogrążone w cheatowaniu.

Wszelkie odwołania/pytania proszę kierować na nasz support pod adresem :

https://support.leagueoflegends.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...