Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki - które ?

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które z tych bylyby najlepsze?

Steelseries 5h v2

Superlux hd 681

Ozone rage ST

SB Tactic 3d Alpha

Enzatec hs 903

plantronics gamecom 380

Cm Storm ceres 300

Turtle beach z11

ozone onda

Nie wiem jak sie wyslowic, (znowu głupi ja no :c), ale "chcialbym" byscie mi pomogli wybrac z tych, a chodzi mi o to, by mialy nienajgorsze basy, ale tez zeby w grach sie sprawdzaly ( pozycjonowanie np w cs 1.6 ) i mialy tez nienajgorsze dzwieki wysokie, bo tez gram w gry typu Skyrim, Wiedzmin

A, i wszystkie bylyby podlaczone do karty dzwiekowej zewnetrznej 7.1

Opublikowano

panu już podziękujemy

bierz superluxy albo sennheisery hd202

Bo co inteligencie? Mam sennheisery oraz tactic i jakoś do k***y nędzy różnicy nie widzę mimo, że są oryginalne. W grach lepiej mi się gra ze słuchawkami Tactic a muzyka to Sennheisery ale Tactic też dają radę.  To jest kwestia gustu i uszu. Trochę niewygodne są słuchawki Tactic ale chociaż tanie i bardzo dobre.

Opublikowano

Moim zdaniem Steelseries chociaż zaraz znajdą się znakomici fachowcy z gimnazjów których na nie nie stać co powiedzą że to gówno :)

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Bo co inteligencie? Mam sennheisery oraz tactic i jakoś do k***y nędzy różnicy nie widzę mimo, że są oryginalne. W grach lepiej mi się gra ze słuchawkami Tactic a muzyka to Sennheisery ale Tactic też dają radę.  To jest kwestia gustu i uszu. Trochę niewygodne są słuchawki Tactic ale chociaż tanie i bardzo dobre.

jak masz gowniana dzwiekowke i slabej jakosci np. muzyke to roznicy nie zobaczysz inteligencie

nie znaczy to ze tej roznicy nie ma

Opublikowano

@Valze argument kaleka ale przynajmniej dobrze powiedziane ;) Superluxy miażdżą wszystko.

I do tego pana wyżej: Możesz mieć nawet słuchawki za 1000zł ale bez dobrej dźwiękówki różnicy wielkiej nie powinno być.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Już nie wyszukuj. Bierz w ciemno superluxy. Na pewno nie pożałujesz ;) Gdyby te słuchawki które wymieniasz były dobre, każdy by o nich słyszał :D

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Nie koniecznie malopopularne = slabe. Popularne fatality są... no właśnie, a chyba tez o nim wiekszosc slyszala.

No wiadomo ale akurat fatality są "sławne" tylko dla tego że jest tam chyba gaming napisane z tego co pamiętam... Gdyby gimbusy tego nie brały te słuchawki już dawno nie byłyby w sprzedaży ;D

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Turtle Beach z tego co slyszalem sa porzadna firma, Plantronics ma mieszane opinie, Firmy cm nie znam wgl, ozone tez robi sie coraz bardziej popularne.

Opublikowano

Superluxy jedynie z tego zestawu, będziesz zadowolony. Jakość = Cena. Tutaj jesteśmy zgodni :)

Steelseries w tym przypadku to tylko marka. 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...