Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Item Shop do czego to służy ?

kozaktoty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć przeglądałem teraz item shop  i słabo znam angielski a tlanslator to jedna wielka lipa moze mi ktos powiedzieć do czego jest :

1:TopGun 1 lub 2 co to daje

2:Stealth_Bandage       (te zwykle wiem do czego,ale te stealth nie mam pojęcia)

3:Sp+10/5% to regeneruje szybciej sp o 15% tak?  mam zakupione +5% i +10% ,ale widziałem,że ludzie maja nawet 25% sp gdzie można zakupić trzecie sp?

4:Wygrałem coś takiego za ffa venezia :Inventory_Expand    do czego to służy i czy jest na zawsze ? bo nie widzę ,żadnego czasu

5:Kiedyś grałem i miałem chyba 12 lv i miałem plecak na medyka teraz mam nowe konto i 8 lv,dostanę znów ten plecak?

6:Gdzie teraz można zdobyć materiały do zrobienia broni (CRAFT) widziałem,że w is są po 100 ,ale pamiętam,że kiedys dostawało sie za zabijanie graczy

wiem,że to lamusowate pytania.Za pomoc dam like ile będziecie chcieli.Dzięki

Pytanie numer 3 i 5 i 6tylko nie wiem

Opublikowano

Cześć.

3. Tak przyśpiesza odzyskiwanie wytrzymałości ale nigdy nie spotkałem się z tym że ktoś ma 25%, może kiedyś tak było :P

5. Jeżeli chodzi Ci o plecak dla medyka (który leczy innych) można go kupić w jakimś pakiecie na stronce na 30 dni.

6. Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi- jest chyba jakiś bug z tymi kamykami, też ich nie dostaję.

btw. warrock jest teraz po polsku (przed wciśnięciem START możesz zmienić język)

Opublikowano

Tak jak wyżej, ale kilka info dodam :)

3. 25% nie istnieje i nie istniało. Widocznie jakiś bug widziałeś.

5.Plecak do meda można kupić tylko w paczce Healing Package. Wypada on też z Supply Box (otwierasz go gold Key'ami z IS).

6.Aktualnie ich chyba nie zdobywasz. Bug gry.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mam dwa komputery podpięte pod jeden router czyli po kablu,jeżeli gram jednocześnie z bratem w warrocka to możemy dostać bana za coś takiego? Myślę,że nie ,ale w jakiejś grze było  tak,że poblokowali nam konta.

Kostium na medyka ten perm daje jakiś bonus?Bo na inne klasy widziałem,że dawał np trochę defa a przy kostiumie na medyka nic nie widziałem

Opublikowano

Nie dostaniesz bana za połączenie po kablu,nie ma takiej opcji

Co do kostiumu to nie jestem pewny,ale kostium na medyka to chyba wyjątek bo prawdopodobnie nic nie daje.

MATERIAŁY DO CRAFTU ZNÓW SA ;) WŁASNIE JEDEN WYDROPILEM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...