Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoxBox 34-godzinny stream

mentalmaste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda mi go trochę bo on się przejmuje i się tłumaczy a troll, który w ogóle go nie oglądał będzie go hecił, bo tak.

Szacun że aż tyle wytrzymał :)

Opublikowano

Zwłaszcza ze podobno zbierał na chemioterapie swojego wujka. Szacunek dla niego.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

zjebaną ma morde powinien grać bez kamerki, a wszystko zrobione pod hajs tyle co donate dostał to teraz miesiąc nie musi streamować.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

zjebaną ma morde powinien grać bez kamerki, a wszystko zrobione pod hajs tyle co donate dostał to teraz miesiąc nie musi streamować.

i co z tego? i co z tego że zarobił hajs? boli cię to? jakbyś miał możliwość zarobienia takiej kasy w tak krótkim czasie to zrezygnował byś z tego? (nie mówię tu o streamowaniu 34 godziny, bo juz nawet sobie wyobrażam twoją odpowiedź) tylko dlatego, że przez następny miesiąc nie musiałbyś pracować? 

ps na tym świecie wszystko jest robione pod hajs 

­

Opublikowano

Twój idol z sygny i awka ma morde jak dupa hipopotama po lekkiej sraczce i co? z tego powodu ma jej nie pokazywać?

Co do tematu, to szacun dla typa, teraz pewnie bedzie spał 3 dni :D

Opublikowano

Twój idol z sygny i awka ma morde jak dupa hipopotama po lekkiej sraczce i co? z tego powodu ma jej nie pokazywać?

Co do tematu, to szacun dla typa, teraz pewnie bedzie spał 3 dni :D

skąd wiesz jak wygląda dupa hipopotama po lekkiej sraczce? aha no tak codziennie patrzysz na swoją mamuśke.

i co z tego? i co z tego że zarobił hajs? boli cię to? jakbyś miał możliwość zarobienia takiej kasy w tak krótkim czasie to zrezygnował byś z tego? (nie mówię tu o streamowaniu 34 godziny, bo juz nawet sobie wyobrażam twoją odpowiedź) tylko dlatego, że przez następny miesiąc nie musiałbyś pracować? 

ps na tym świecie wszystko jest robione pod hajs 

są lepsze sposoby na zarobienie hajsu w krótkim czasie, nie koniecznie siedząc 30 godzin przed kompem. i streamowania nie nazywaj pracą bo gdyby miał podjąć jakąś fizyczną prace taki leszcz to był by żebrakiem.

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

skąd wiesz jak wygląda dupa hipopotama po lekkiej sraczce? aha no tak codziennie patrzysz na swoją mamuśke.

są lepsze sposoby na zarobienie hajsu w krótkim czasie, nie koniecznie siedząc 30 godzin przed kompem. i streamowania nie nazywaj pracą bo gdyby miał podjąć jakąś fizyczną prace taki leszcz to był by żebrakiem.

tyle że ty nie mówiłes nic o tym, w jaki sposob zarobił ten hajs ale że w ogóle zarobił i cię to boli, na to wygląda 

­

Opublikowano

tyle że ty nie mówiłes nic o tym, w jaki sposob zarobił ten hajs ale że w ogóle zarobił i cię to boli, na to wygląda 

boli mnie pfffffffffff wsiadam w załadowanego busa zaworze towar na czarny rynek do norwegi i mam większą dniówkę niż on i jego rodzice przez całe życie, idzcie wszyscy mu obciągnijcie temu buboxowi jak tak go kochacie nerdy.

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

@iTheLasVegas

Każdy robi hajs w tym co najlepiej potrafi. On owni Riven to robi hajs na streamowaniu. Kolega sobie zażartował o twoim avku a ty mu się do mamusi dopie*dalasz. Nie jesteś zabawny.

Diss_Stream.png

Opublikowano

więc nie rozumiem czemu cię to boli 

to twoje zdanie, że mnie to boli ile on zarabia, boli mnie to, że jakimś brzydalem wszyscy sie jarają bo nie spał 30 godzin żałosne...

@Spociuś nawet nie staram się być zabawnym.

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

https://www.facebook.com/LoLBoxbox/posts/668867273220257 Ja na jego miejscu,gdybym tak się czuł po prostu bym odpuścił, ale ludzie i tak go cisną,że nie wytrzymał 42 godzin. Na czacie pojawiały już się copypasty,że nie powinien grać dłużej niż 24 godziny ale mimo wszystko wytrzymał i muszę stwierdzić ze 34 godziny to imponujący wynik.

Boze przeczytalem to wszystko na glos jak glupi. 

Ciekawe, gratuluje mu, moze kiedys sie komus uda dluzej wytrzymac :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

boli mnie pfffffffffff wsiadam w załadowanego busa zaworze towar na czarny rynek do norwegi i mam większą dniówkę niż on i jego rodzice przez całe życie, idzcie wszyscy mu obciągnijcie temu buboxowi jak tak go kochacie nerdy.

Nooo zarabiasz tysiące a szkoda Ci 40 zł na skina Dariusa. Nie ośmieszaj sie cebulo bo zgniłaś, hue hue.

Praca fizyczna a praca przy komputerze to jest to samo. Obie prace wyczerpują człowieka i obie prace są potrzebne "światu".

PS " jak tak go kochacie nerdy." hehehe, szkoda, że masz w sygnie parametry komputera czyli idąc twoim tokiem myślenia JESTEŚ NERDEM. Pozdrawiam.

Opublikowano

xDDD, weź idź się zabij szkoda żeby tlen się marnował na takiego podczłowieka 

Opublikowano

to twoje zdanie, że mnie to boli ile on zarabia, boli mnie to, że jakimś brzydalem wszyscy sie jarają bo nie spał 30 godzin żałosne...

@Spociuś nawet nie staram się być zabawnym.

wszyscy? 

ja go nawet nie bronię :) też uważam to za głupie.

­

Opublikowano

Dobra weź idz spierdalaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...