Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko co do tworzenia w internecie

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam 17 (juz niedlugo 18) lat i ostatnimi czasy mam troche wolnego czasu , od zawsze chcialem nagrywac cos na Yt , doradzicie co to moze byc ? sam juz nie wiem :/ . Kompa mam takiego sredniego wiec lepsze gierki odpadaja . Ogolnie mozecie doradzic jak zaczac , bede wdzieczny :))

Mój PC 

Ram - 4 GB 

Karta - Nvidia geforce 430 gt . 

Procek Amd Athlon II  X2  3.2 Ghz na rdzem

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Zdradzić Ci sekret? Kariera na yt to w większości to co mówisz, reszta to sprawa drugoplanowa. Możesz grać nawet w węża z nokii jeżeli masz skilsy w opowiadaniu ciekawych i śmiesznych rzeczy. Ewentualnie musisz być kozak w jakiejś grze. Jeżeli brakuje Ci jednego jak i drugiego to raczej nie masz co startowac. Co do gier to nie wiem co Ci polecić, wszystkiego na yt jest pełno więc sam musisz przemyśleć swój kontent i zrealizować go w sposób ciekawy. Serio, pomysl nad tym dzień, tydzień czy miesiąc a dopiero zacznij nagrywać. - w innym wypadku Twoje starania mogą zakończyć się klapą:)

Mój sposób na jutuby to dobry montaż i krótkie filmiki. Tobie też to polecam, dobra taktyka. Dlaczego? No a dlatego że mało kto ogarnia w sposób dostateczny sony vegasa. Tu chodzi o to żeby wszystkich oczarowac. Dla większości widzów dobrze sklejone wideo to magia a każdy lubi paczyc na coś ładnego i zachwycajacego:)

Nawiazujac jeszcze do długości filmu postaraj się to minimalizować do oporu - pamiętaj o tym żeby pokazać to samo co inni w kilkakrotnie mniejszym czasie. To co chcesz przekazać, przekaż w możliwie krótkiej formie- gdy widzowie będą chcieć więcej sami Ci i tym powiedzą.

oczywiście nie żebym taki pro elo skill był w tych sprawach ale zacznij od ogarniecia minimum 50% vegasa, reszta sama przyjdzie z czasem. Ważne żebyś poznał wszystko co możesz zastosować, kiedyś to się przyda.

Dobra idę spać bo pisze jak powalony, 4 nad ranem a ja tu pisze w najlepsze posty długie tak że samemu by mi się nie chciało czytać xD

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...