Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki skrypt , jaka postać , carruje najbardziej z L# !

JAki skrypt z postacią najlepszy ?   

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. JAki skrypt i jaka psotać najlepsza

• Marksman , wymienie w teamcie postać .
    • Xerath , wymienie w temacie skrypt
    • Syndra , wymienie w teamcie skrypt
    • Ahri , wymienie w teamcie skrypt
    • Brand , wymienie w teamcie skrypt
      0
    • Ryzec , wymienie w teamcie skrypt
    • Cassiopeia , wymienie w teamcie skrypt
    • I POSTAĆ TYPOWA LATE GAME ! I FULL DMG , WYMIENIE W TEAMCIE SKRYPT !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xerath - Xerath.exe Tym możesz grać w D1 bez problemu, świetna kontrola farmy na lini i nękanie przeciwnika. Dobry ultimate z dużym zasięgiem = Idealny focus. Pozdrawiam

Opublikowano

vayne nie wygram Wam late'u jak będzie na początku feedowała czy tam nie ogarniały gry ;)
Polecam na mida :
Syndrę,Cassiopeię,Akali,Katarinę,Veigara,Xerath

ADC;
Marksman+evade+lasthit marker+ UltimateCarry na Jinx i masz killsy z samego ulta jak ktoś recalluje np z jungli czy tam z mida czy topa i po prostu automatycznie shottuje w baze i koleś pada na respie i automatycznie triple kill :D
Supp:
Leona,Morgana,Karma,Blitzcrank,Veigar,Xerath,Syndra

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

vayne nie wygram Wam late'u jak będzie na początku feedowała czy tam nie ogarniały gry ;)

Polecam na mida :

Syndrę,Cassiopeię,Akali,Katarinę,Veigara,Xerath

ADC;

Marksman+evade+lasthit marker+ UltimateCarry na Jinx i masz killsy z samego ulta jak ktoś recalluje np z jungli czy tam z mida czy topa i po prostu automatycznie shottuje w baze i koleś pada na respie i automatycznie triple kill :D

Supp:

Leona,Morgana,Karma,Blitzcrank,Veigar,Xerath,Syndra

ziomek na co ci lasthit marker jak trzymasz x i samo lasthituje?

top - lightingryze

mid - xerath

supp - blitzcrank, karma

adc - vayne marksman, jinx ultimate carry

Opublikowano

Ja znam lepszy sposób. po pierwsze zobacz sobie na yt filmiki z gier cowsepa najnowsze są bodajrze z patcha 4.17 ale wiele sie nie zmienilo, możesz również poogladac jego stream na twitchu /cowsep w league sharp odpal sobie tylko evade, trackera i QuickSmite czy jakoś tak. Master nie wymaga dużego skila zeby coś nim ugrać a ze względu na to ze na tej postaci podstawą jest dobry focus nie ma sensu korzystanie z jakich kolwiek skryptow na tą postać. Dla czego polecam ci właśnie to do wygrania gier? ponieważ stylem cowsepa bardzo szybko robisz solo Drake, solo barona nawet w 15min, i nawet kiedy przeciwnicy mają 40 kili przewagi możesz to wygrac dzieki teleportowi i możliwościami tej postaci do splitpushu. Krótko mówiąc twój mecz nie jest zależny od twojego teamu. Moim zdaniem to najlepszy sposób na wybicie sie z niskich dywizji i nie tylko ponieważ sprawdza sie również w diamencie. Zwróć szczególną uwagę na nietypowy build cowsepa i sposób czyszczenia jungli. Do tego spospbu będą ci potrzebne runki 42as/30 as 8ad/30as 8 armor/30as 27 armora i mr na 18lvl ( runki wymieniałem z pamięci nie mam calkowitej pewności co do proporcji ale jakos tak to bylo :p) Troszkę sie rozpisałem a pisze na komorce więc licze na + czy cos tam za pomoc

Opublikowano

Ja znam lepszy sposób. po pierwsze zobacz sobie na yt filmiki z gier cowsepa najnowsze są bodajrze z patcha 4.17 ale wiele sie nie zmienilo, możesz również poogladac jego stream na twitchu /cowsep w league sharp odpal sobie tylko evade, trackera i QuickSmite czy jakoś tak. Master nie wymaga dużego skila zeby coś nim ugrać a ze względu na to ze na tej postaci podstawą jest dobry focus nie ma sensu korzystanie z jakich kolwiek skryptow na tą postać. Dla czego polecam ci właśnie to do wygrania gier? ponieważ stylem cowsepa bardzo szybko robisz solo Drake, solo barona nawet w 15min, i nawet kiedy przeciwnicy mają 40 kili przewagi możesz to wygrac dzieki teleportowi i możliwościami tej postaci do splitpushu. Krótko mówiąc twój mecz nie jest zależny od twojego teamu. Moim zdaniem to najlepszy sposób na wybicie sie z niskich dywizji i nie tylko ponieważ sprawdza sie również w diamencie. Zwróć szczególną uwagę na nietypowy build cowsepa i sposób czyszczenia jungli. Do tego spospbu będą ci potrzebne runki 42as/30 as 8ad/30as 8 armor/30as 27 armora i mr na 18lvl Te ostatnie są jesli przeciwnicy mają mocne ap np Veiagara, katę, fiza itp. pozostałe możesz sobie wybrać względem upodobań. (runki wymieniałem z pamięci nie mam calkowitej pewności co do proporcji ale jakos tak to bylo :p) Masterki 21/0/9 jesli nie planujesz robić invade lub 21/9 jesli planujesz nie znam na pamięć szczegółów ale znajdziesz w necie przykladowo na lk cowsepa na NA lub na yt na początku filmików z jego gier pokazują z jakich masterek korzysta. Jedyna trudna rzecza do nauczenia to pamietanie o uzywaniu przedmiotow o dodgowanie niebezpiecznych skilshotow z q bo w evade chyba tego nie ma. Troszkę sie rozpisałem a pisze na komorce więc licze na + czy cos tam za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...