Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z botem ktory sie nazywa EasyMetin wersja 0.0.12.1110 gdy chce uruchomic bota gra blokuje sie przy wybieraniu serwera, przegladalem forum i zrobilem co bylo radzone w podobnych sytuacjach jednak to nie pomoglo, wiem napewno ze ten bot dziala. Prosze o pomoc, nie wiem moze to wina ze nie mam jakiegos programu jednak mam wgrana Jave i NET Freamworka 3.5. Reinstalacja gry tez nic nie pomogla.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak przeczytasz dokładnie moją instrukcje do tego bota to zadziała Ci na 99% - jak większości.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Jak byś studiował to by Ci działało. Jak byś miał większy staż na forum to pomógłbym Ci zdalnie...

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

gdy oisalem ze mam de i pl mialem na mysli ze prubowalem raz miec te raz te i nic, a co do tego ma staz? forum jest od porad graczy ktorzy potrzebuja pomocy i dla tych co moga im pomoc wiec nie rozumiem jesli nie chce mi pomoc nie wiem po co sobie nabijasz posty!?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Weteran
Opublikowano

andrzej nie nabija postów tylko mówi że jeżeli byś dobrze przeczytał to by działał...Ja tak miałem nie działał a potem okazało się że zapomniałem o jednej rzeczy ;)

Dlatego poczytaj temat o bocie ze zrozumieniem.

1329036830-U154499.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...