Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# a sezon 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tworze temat z czystej ciekawosci, zbliza sie koniec sezonu, wiele zmian , jak juz wiemy prawdopodobnie bedzie nowa mapa , duzo slyszy sie o anty cheatach czy cos w tym rodzaju. Jak myslicie L# bedzie dzialac na nowej mapie  i co z zabezpieczeniami?

Opublikowano

nowa mapa nie ma nic, do działania samego programu. co do antycheatów - gdyby riot chciał je wprowadzić, już dawno by to zrobił 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

w riocie pracują geniusze.....ale po drugiej stronie twórcy BoL'a czy L# idiotami nie są. porządny antycheat = max tydzień bez BoL'a / L#

a ja gram na nowej mapie i L# śmiga jak należy. Dodam jeszcze, że nowa mapa jest wprost boska <3

--

Opublikowano

w riocie pracują geniusze.....ale po drugiej stronie twórcy BoL'a czy L# idiotami nie są. porządny antycheat = max tydzień bez BoL'a / L#

a ja gram na nowej mapie i L# śmiga jak należy. Dodam jeszcze, że nowa mapa jest wprost boska <3

ja geniuszami bym ich nie nazwał, twórców bola czy L# tez nie, ale wszyscy chca zarobic ( L#  JESZCZE nie) 

a tak offtop: skąd ściągnąłeś nową mapę? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

ja geniuszami bym ich nie nazwał, twórców bola czy L# tez nie, ale wszyscy chca zarobic ( L# JESZCZE nie)

a tak offtop: skąd ściągnąłeś nową mapę?

napisz grę taką jak LoL to też Cię nazwę geniuszem

Poradnik był na H2W bądź nawet u nas w dziale poradników

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...