Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny Riven

sLnLn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie. Dlaczego skin Dragonblade Riven jest nie do kupienia? On wyszedł z jakiejś specjalnej okazji?

Oraz

Czy w ramach tego, że kończy się sezon będzie można kupić Championship Riven?

x

Opublikowano

1. pytanie nie wiem, mi sie wydaje ze normalnie ale nic nie moge powiedziec.

2. Pytanie: nie nie bedzie na sprzedaz, mozesz kupic za jakos ponad 100€ na ebayu :)

Riot pisało, że będzie do kupienia, bo skończyli z robieniem limitowanych skinów.

1. Dragonblade była dostępna tylko kilka dni czy tam tydzień.

2. Riot pisało, że będzie do kupienia, bo skończyli z robieniem limitowanych skinów.

Opublikowano

Cześć mam pytanie. Dlaczego skin Dragonblade Riven jest nie do kupienia? On wyszedł z jakiejś specjalnej okazji?

Oraz

Czy w ramach tego, że kończy się sezon będzie można kupić Championship Riven?

jak chcesz zobaczyc jakis skin to zapraszam tutaj http://www.strategyzero.com/blog/2012/league-of-legends-riven-skins-review/

pisało, że będzie do kupienia, bo skończyli z robieniem limitowanych skinów.

1. Dragonblade była dostępna tylko kilka dni czy tam tydzień.

2. Riot pisało, że będzie do kupienia, bo skończyli z robieniem limitowanych skinów.

Nie wydaje mi sie z tym 2. moge zobaczyc jakis dowod? Wpis riot? :)
Opublikowano

Eh gdybym wiedział to bym kupił wcześniej tą Dragonblade... Pojawia się następne pytanie i dylemat czy kupować shyvane championship :P jeśli ma być potem tyle warta... z tym, że ona akurat jest paskudna..

x

Opublikowano

Eh gdybym wiedział to bym kupił wcześniej tą Dragonblade... Pojawia się następne pytanie i dylemat czy kupować shyvane championship :P jeśli ma być potem tyle warta... z tym, że ona akurat jest paskudna..

jak ci sie nie podoba to nie kupuj . Za rok znowu bedzie do kupienia wiec , nie bedzie duzo warta

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ahaa w ten deseń :)

mimo wszystko oprócz Championship i DragonBlade Riven nie ma nic ciekawego w swoim asortymencie więc odpuszczam.

x

Opublikowano

Dragonblade była bodajże z okazji Lunar Revel czy jakoś tak, tak samo Trynda i Diana i teraz ich skiny są nie do kupienia. Zapewne za rok z tej samej okazji dojdą jakieś nowe skiny + będzie możliwość kupienia właśnie tych starszych.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

DragonBlade była dostępna razem z Księżycową Dianą i tym tryndą z okazji dnia księżyca. Championship Riven nie zapowiada się, aby była kiedykolwiek dostępna.

Opublikowano

Dragonblade Riven była do kupienia tylko na Lunar Revel. Pewnie w następnym roku z okacji Lunar będzie do kupienia ten skin. A Championship Riven nie będzie dostępna by ją kupić. 

Opublikowano

Skinow takich jak champ. Riven nie da się kupić na stronach, to oszustwa, wszystkie kody zostały zdezaktywowane. Watpe żeby była w sklepie, posiadanie tego skinu to jakiś prestiż, a po ponownym jego wydaniu każdy będzie myślał ze ktoś kupił niedawno...

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...