Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ogarnąc skrypt Xeratha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem otóż, kupiłem xeratha i jak gram to on nie uzywa ulta nie ogarniam tych jego opcji.

Albo sam castuje W...

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Mi zwykły działa ideolooo. Z ulta (jeśli dobrze wyliczę) to 100% zabijam a jak nie trafiło to znaczy, że :

a) typ flashował użył coś typu 'W' Zeda.

b ) wzrósł mi ping 

Z*********e ulta wypuszcza z naszym wyczuciem nawet na taką Ahri na ulcie.

Opublikowano

z tym, że na UC nikogo nie trafia z ulta więc..

nie wiem czemu masz taki problem. u mnie działa bardzo bardzo dobrze. imo Xerath.exe jest lepszy. jeśli działa dobrze to właśnie jego polecam

--

Opublikowano

nie wiem czemu masz taki problem. u mnie działa bardzo bardzo dobrze. imo Xerath.exe jest lepszy. jeśli działa dobrze to właśnie jego polecam

to nie problem, nie hejtuje Cie oczywiście bo napisałeś, że UC jest lepszy. Po prostu rozegrałem na xeracie sporo gierek i xerath.exe był dla mnie dużo dużo lepszy.

x

Opublikowano

to nie problem, nie hejtuje Cie oczywiście bo napisałeś, że UC jest lepszy. Po prostu rozegrałem na xeracie sporo gierek i xerath.exe był dla mnie dużo dużo lepszy.

ej ja rozumiem :) wiem, że xerath.exe jest lepszfy. jednak wielu osobą on nie działa i fixu na to nikt nie zna :D. Lepszy ultimatecarry niż praktycznie nic. . wiem że xerath lepszy od UC. rt

--

Opublikowano

ej ja rozumiem :) wiem, że xerath.exe jest lepszfy. jednak wielu osobą on nie działa i fixu na to nikt nie zna :D. Lepszy ultimatecarry niż praktycznie nic. . wiem że xerath lepszy od UC. rt

Nikt nie zna ? Ciekawe.

Do poprawnego działania skryptu Xerath.exe czy Syndra.exe lub wielu, wielu innych skryptów które potrzebują "SharpDX" potrzebna jest biblioteka "SharpDX".

Znajduje się ona w SDK - Software Development Kit : http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=6812

Co do automatycznego castowania "W" pewnie w menu harass masz zaznaczone castowanie "W" + włączony auto harass.

Był jeszcze błąd z "Q" lecz to już stara bajka, dotyczyło to starszego LeagueSharp.common.dll

QUhIR7.png

Opublikowano

Nikt nie zna ? Ciekawe.

Do poprawnego działania skryptu Xerath.exe czy Syndra.exe lub wielu, wielu innych skryptów które potrzebują "SharpDX" potrzebna jest biblioteka "SharpDX".

Znajduje się ona w SDK - Software Development Kit : http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=6812

Co do automatycznego castowania "W" pewnie w menu harass masz zaznaczone castowanie "W" + włączony auto harass.

Był jeszcze błąd z "Q" lecz to już stara bajka, dotyczyło to starszego LeagueSharp.common.dll

A ten błąd to był taki , że odrazu wystrzeliwał q jak wróg był dość daleko xD? pamiętam dobrze ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...