Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy funkcjonujący serwer MOP?

srodas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem,

Postanowiłem ostatnio pograć sobie w WoW'a, ponieważ od ostatniego razu dzielą mnie już 3 lata :)

Grzebałem po necie, poszukując darmowego serwera, ale więcej z nimi problemów niż zabawy :/

Jedyny działający bez zarzutu to ExcaliburWoW, ale jest oparty na starej wersji gry (chyba 2.4.3). Z kolei Pandashan robi problemy z logowaniem, próbuje na siłę się aktualizować (co kończy się tym, że trzeba usuwać całą grę i ściągać od zera) i ogólnie dziwne rzeczy dzieją się w grze (np. kompletnie nie pojawiają się żadne questy, kiedy startuję jako Wilczur).

Polecicie jakiś rozsądny serwer który po prostu działa i nie jest jakiś udziwniony? Dla zwykłego gameplaya?

Opublikowano

Pandawow.ru jest dobrze funkcjonującym jak na razie. Po za tym monster wow ma mopa, warlegend project tez az 3 serwery, wow circle podobno otwiera wkrótce serwer mopa i tyle :)

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Pandawow.ru jest dobrze funkcjonującym jak na razie. Po za tym monster wow ma mopa, warlegend project tez az 3 serwery, wow circle podobno otwiera wkrótce serwer mopa i tyle :)

Wow Circle już posiada mop 5.4.8 :) http://wowcircle.com/en/index.html 

Name    Status Online Max. online Uptime

5.4.8 x1 Online 3286   5697          0 d. 6 h. 10 m. 0 s.

Raty sa x1 jak na blizz więc gra się przyjemnie :)

kroko9115679.jpg

Opublikowano

Molten i granie na najlepszym dodatku WOTLK :)

Boshe... nie bądź śmieszny molten to najgorszy serwer dedykowany jaki może być...

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Circle x1 grało się miło. Dużo questów dało się wykonać. Potem przyszedł czas na lokacje z cata i zaczęły się duże schody. Bardzo duże. Po wymęczeniu 90 lv MoP i kolejne rozczarowanie. Do tego dodajcie problemy ze znalezieniem polskiej gildii zbugowane insty HC/Normal i tak zakończyłem przygodę z privem.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Z kolei Pandashan robi problemy z logowaniem, próbuje na siłę się aktualizować (co kończy się tym, że trzeba usuwać całą grę i ściągać od zera) i ogólnie dziwne rzeczy dzieją się w grze (np. kompletnie nie pojawiają się żadne questy, kiedy startuję jako Wilczur).

Co do worgenów ich kraina nie działa i od razu jest tp do stormwind. Ostatnio jedyna rzecz jaką pandashan dobrze zrobił to ta aby w końcu połączyć oba realmy inter w jeden. Spelle ostatnio im sie posypały i wiele do tej pory nie działa lol. Battle pet z tego co wiem działało chwilę i znow nie działa. Z 75 % TZ to horda, na bg często jest po 2 razy więcej hordziaków niz ally. A co za tym idzie najlepiej od razu zrobić leave battle bo zanim dojdzie reszta osób bg jest juz na ogół przegrany.  Jedyny + pandashana do pve i nic więcej. Bardzo często podczas grania bg są crashe, czasem po 2 lub 3 na jeden bg. Występuje do od bardzo dawna i dalej nie zostało naprawion, beka.

Aktualnie czekam na ten serwer od monstera, bo na rynku prywatnych mopa bieda totalna. Zobaczymy jak monster wow będzie działać.

Ile ludzi gra na realmie inter tego wpl ?

Opublikowano

Privy MoP są na etapie takim samym jak kiedyś Pre TBC, TBC, WOTLK i po części CATA.

Jeśli już tak naprawdę chcesz pograć WoWa, to zejdź niżej z dodatkiem, ponieważ nie zanosi się bardzo długo na konkretny priv z MoP, bo znając życie zaraz po premierze WoD. Developerzy rzucą się do pisania emulatorów pod WoD, a MoP pozostanie bałaganem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiesz może ile osób grywa na tym Warlegend, bo chyba aż sprawdzę?

Swoją drogą mają link do strony karabor.com, gdzie chyba mają partnerstwo z karabor.com w sprawie stworzenia priva WoD. Mają chyba udostępnić im swój emulator czy coś, a jeżeli to przeportują jakoś to privy WoD ujrzymy szybciej, niż MoP. Jestem w szoku, bo dopiero 6.0.2 wyszło na globala, ale jeżeli się postarają to pewnie wypuszczą pierwszego priva WoD w miarę szybko. Byłoby super, bo dodatek zapowiada się fenomenalnie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...