Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wziąć pieniędzy na IEM

PiekielnySandal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam z kilkoma kumplami wybrać się do Katowic na IEM w przyszłym roku, moje pytanie do osób, które tam były itd. Na dojazd w 2 strony + bilet (nie mam zamiaru stać pół dnia w kolejce) Wydam 160zł. Więc chciałbym wiedzieć ile mniej-więcej będę musiał wydać na nocleg itd.

Opublikowano

Ja w ubiegłym roku z kumplami byliśmy w jakimś zajebistym hotelu nazwy nie pamiętam jak se przypomnę to CI napiszę za sam nocleg na głowę było 100 zł + jakieś piwko/0,7 na nocną gre w lola przeznaczyliśmy też około tyle co na spanie.Jakieś kebaby na mieście to 50 zł nie licząc śniadań bo mieliśmy szwedzki stół w hotelu.Na jakieś GADŻETY z IEM'a wydałem 200 zł to mniej więcej tyle.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Czyli 160zł na dojazd+bilet, 200zł nocleg, jakieś żarcie 100zł, no i wiadomo, że człowiek nie kaktus, więc kolejne 50-100zł.

Wychodzi na to, że 500zł+ trzeba mieć... A możecie się podzielić własnymi przeżyciami, emocjami itd.? Czy fajnie jest itd. no i jakiś dobry nocleg w pobliżu gdybyście polecili w okolicy też było by miło.

Opublikowano

Zamierzam z kilkoma kumplami wybrać się do Katowic na IEM w przyszłym roku, moje pytanie do osób, które tam były itd. Na dojazd w 2 strony + bilet (nie mam zamiaru stać pół dnia w kolejce) Wydam 160zł. Więc chciałbym wiedzieć ile mniej-więcej będę musiał wydać na nocleg itd.

Zależy skąd jedziesz, przykładowo ja piotrków-katowice z ulgą szkolną +/- 20 zł w jedną stronę pociągiem bez przesiadek.

Opublikowano

Bierz ile uważasz za rozsądne. To chyba najlepsze wyjście. Oczywiście wiesz, pieniędzy nigdy dużo ale trzeba sobie indywidualnie to wszystko rozkminic. Nie sztuka jest przejebac kilka tysięcy ale też nie sztuka będzie rozwiązanie tego wszystkiego w dwóch czy trzech banknotach (oczywiście mowa o większych nominałach).

Sam zdecyduj ile wydać żeby nie żałować. - puscisz za dużo to będzie ci trochę smutno po kilku dniach, tak samo jak wezmiesz za mało to możesz żałować że "chuj nie impreza".

Ogarnij sobie nocleg a reszta już nie jest problemem i możesz się grubo bawić nawet za 100zł. :)

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...