Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem ( Z Internetem )

Hamak1991

Pytanie

Opublikowano

Witam , mam problem odnośnie internetu , ciągle mi przerywa w przeciągu 5-10 minut . Był u mnie pan od Vectry i powiedział że coś było nie dokręcone, później gdy już poszedł , zaczął nadal przerywać , mojej mamie na laptopie działa normalnie internet , i bratu na komputerze (jak coś mam laptopa ) .
Byłem w naprawie komputerów , naprawili , i powiedzieli że internet nie powinien w ogóle przerywać (jakieś podobno  dwa wirusy były ) ale bez rezultatu mi naprawili , nadal przerywa . gdy robię na cmd ping -wp.pl -t to w czasie gdy internet przerywa pisze mi General Failure . Nie wiem czyja może to być wina ;/ czy dzwonić do vectry aby zmienili dekoder . Próbowałem wyłączać IPv6 , aktualizować sterowniki , nadal bez skutku 

Bardzo proszę o szybką pomoc , i Dobre rady ! 

Pozdrawiam Toomeek !

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Antywirus może blokuje lub zapora systemowa? Korzystasz z neta przez Wi-Fi czy podłączasz kablem?

Korzystam z WI-FI .

Opublikowano

Nie posiadasz czasem jakiegoś urządzenia jeszcze które mogłoby pracować na tych samych falach co sygnał z routera który idzie do Twojego laptopa? 

Brzmi to dość abstrakcyjnie natomiast mam taki sam problem z moim TP-Linkiem, że gdy włączę głośnik z BOSE'a na transmisję bluetooth i podłączę go do mojego tabletu, to znika mi sygnał z laptopa i rozłącza co X minut na tablecie właśnie tak jak to opisujesz u siebie. 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...