Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komputer kary

Synegz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

wy tez mieliscie tak, że nie mogliscie w ogole w tygodniu wchodzic na komputer ? tylko w wekeendy, da sie jakos przekonac rodzicow zeby mi pozwalali na 3/4 godziny dziennie ?
mam slabe oceny i chodze do gimnazjum.

mam juz 5 pał i dwójki, trójki czwórki i piątki :D

pzdr

mieliscie tak kiedys :D?

Opublikowano

Zacznij słuchać na lekcjach, mniej pyskuj i zacznij pomagać rodzicom. Jak ty piszesz że chcesz grać chociaż 3-4h dziennie to pewnie nawet po sobie naczyń nie zmywasz bo czasu nie masz.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Kiedyś nie było takich problemów, bo większość czasu spędzało się z kumplami na dworze :D

Jeżeli Twoje zachowanie nie stwarza problemów rodzicom, to chyba nie będzie problemu. Nie każdemu jest dane mieć same dobre oceny :P

Opublikowano

a zachowanie xD w domu spoko, w budzie ponad 20 uwag juz ;//

To nie dziw się że masz kary na komputer czy coś w tym stylu. Pamiętaj że to rodzice zbierają baty na zebraniach za te Twoje uwagi :P

Opublikowano

Przez miesiąc te 3-4 godziny zamiast na komputer poświęć na nauke - nie znam osoby, który miałaby słabe oceny ucząc się tyle. Co do zachowania - nie wiem co robisz, że masz 20 uwag przez pierwsze 6 tygodni szkoły, chyba cała moja szkoła tyle nie uzbierała.

Opublikowano

Weź sobie do szkoły cycka antystresowego to jak ktoś cię wkurwi to masz rozwiązanie.

A jak gadasz ciągle to sobie wyobraź że jak coś powiesz to pójdziesz do pedagoga :_: mi to pomaga ;v

Opublikowano

Gdybyś tak nie bawił się w gówniarza to byś miał dostęp do komputera, przemyśl to co robisz i sam zadecyduj...

Mądre słowa, podpisuje się pod tym.

Ja na kompie nie siedzę już ok 4miesiące i żyje, ty też dasz radę :)

Lepiej poczytaj książkę jakąś a wyjdzie Ci na dobre, zawsze to coś w głowie zostanie a i dodatkowo szansę na kompa wzrastają:)

Ps. Nie, nie zabrała mi mama kabla (to odnośnie mojego siedzenia na komputerze)

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...