Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkPlanet bot

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My żadnych botów nie używamy. :) Po prostu jak stoisz w jednym miejscu to one same zlatują do Ciebie i je bijesz... Proste ?

Pozdro!

ЯΣVΣЯSΛL

bgmg.png

Opublikowano

VRT napewno na tym lata :)) Bo dzis ujebalem 3 jak stali tak wlasnie i bili w miejscu nawet sie nie ruszyli 

Lenuś... :) Wątpie żeby były jakieś boty. Choć po VRT(bo to ruski klan) można spodziewać się wszystkiego. :D

bgmg.png

Opublikowano

Lenuś... :) Wątpie żeby były jakieś boty. Choć po VRT(bo to ruski klan) można spodziewać się wszystkiego. :D

No nie wiem ja tam czesto ubijam REALow ktorzy nawet nie drgna ale streunerki bija hehe

Opublikowano

Uwierz mi, że jeżeli używalibyśmy jakiegokolwiek bota szybko dostalibyśmy bana. :) Na serwerze nie gra dużo osób więc to by była chwila. :)

Skoro ubijasz przy streunerach graczy z REAL to podaj nicki. Napisz do supportu i niech to sprawdzą. :) Wtedy konta sprawdzą natychmiast. ;)

Albo nagraj filmik jak już serwer będzie online. :)

Pozdro!

bgmg.png

Opublikowano

Ale jezeli wlecialem na mape 1-8 i poprostu podlecialem stoi ich 3 niedaleko siebie kazdy bije strenery nawet jak ich bije a oni nie uciekaja .. to przeciez logiczne ze by na mnie wyskoczyli tam byl general ten ukrainiec wiec on na pewno by mnie bil a on poprostu stal i bil strenuery a ja go zjechalem ... 

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

Możliwe że ruskie i ukraincy coś mają. :)

Lecz to kwestia czasu. :)

no jakby cos mieli to bana by dostali a tak jakos d otej pory zadne konto z VRT nie bylo zbanowane za jakiekolwiek programy wiec skoncz pierdolic o jakichs botach ... 

Opublikowano

boty Boty boty A lenek to noob ^^ ide do Ruskich po program Oni Lenka nie lubia to szybko mi dzadza jak  powiem ze musze uri miec zeby Lenka ubic ^^ 

a własnie ze było 4 konta z Vrt dostali bana ;) genek z mmo i paru innych od nich z klanu tu sie liczy info info info ^^

Opublikowano

boty Boty boty A lenek to noob ^^ ide do Ruskich po program Oni Lenka nie lubia to szybko mi dzadza jak  powiem ze musze uri miec zeby Lenka ubic ^^ 

a własnie ze było 4 konta z Vrt dostali bana ;) genek z mmo i paru innych od nich z klanu tu sie liczy info info info ^^

DOSTALI BANY OWSZEM ALE NIE ZA BOTA ....

Opublikowano

DOSTALI BANY OWSZEM ALE NIE ZA BOTA ....

Skąd Ty możesz wiedzieć czy za bota dostali by od razu bana?  Mogą dostać po czasie... ehhh

PS. A co do Twojego wyrażania się na forum to przystopuj trochę bo nie jesteś tu bogiem. Tam gdzie Cię widzę to widze przy okazji wulgaryzmy...

bgmg.png

Opublikowano

Vrt Ten z Topki ( Victor) dostał za bugowanie ;) a 3 pozostałych za bocenie xD sie umie troche ruskiego to sie wie xD i tak nie dostali odrazu bo Bau/Cryz musza miec kilka zgłoszen bo 1 im nie wystarcza ^^ w Chwili obecnej niemaja skryptu na wykrywanie botów wiec gracze sami zgłaszaja :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...