Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest aktualnie najlepsza sieć?

Vertoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w.

jestem w t-mobile ale mam zamiar sie przeniesc. co polecacie ?

chodzi mi o to  przede wszystkim zeby miec nielimitowany internet (albo jak w t-mobile - 100 czy 200mb i potem zwalnia ale nadal jest).

Opublikowano

Zależy jaki masz zasięg. Jak masz dostęp do LTE to polecam plusa. Mają teraz nielimitowany LTE powyżej 60 zł abonamentu bodajże. A jak masz telewizje z cyfrowego polsatu to abonament 2x tańszy :)

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Ktoś w tych czasach ma telefon na karte? Jak już to mix, przynajmniej masz za to telefon. Wydaje mi się że w tym momencie PLAY ma najlepszą ofertę, zarówno pod względem internetu jak i wyboru telefonu.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Co chwila wychodzi jakaś nowa oferta to w jednej to w drugiej sieci. Ja zostałem przy plusie na kartę bo mi akurat odpowiada, ale teraz widziałem, że Plush dosyć fajny, gdyby jeszcze był tam rok ważności konta to może nawet bym zmienił taryfę.

Opublikowano

Ktoś w tych czasach ma telefon na karte? Jak już to mix, przynajmniej masz za to telefon. Wydaje mi się że w tym momencie PLAY ma najlepszą ofertę, zarówno pod względem internetu jak i wyboru telefonu.

Podpisując cyrograf cena telefonu będzie wyższa o 300 zł po skończeniu abonamentu. Przykład? Galaxy y za 50 zł na 3 lata doładowania 25 zł. To moja oferta i mam jej dość
Opublikowano

Podpisując cyrograf cena telefonu będzie wyższa o 300 zł po skończeniu abonamentu. Przykład? Galaxy y za 50 zł na 3 lata doładowania 25 zł. To moja oferta i mam jej dość

Tak a sam abonament już się nie liczy? Od kiedy dzwonienie jest za darmo? Telefon to tylko taki dodatek, płaci się za minuty.

4008f620557c76b9gen.jpg
Pasjonat
Opublikowano

j.w.

jestem w t-mobile ale mam zamiar sie przeniesc. co polecacie ?

chodzi mi o to przede wszystkim zeby miec nielimitowany internet (albo jak w t-mobile - 100 czy 200mb i potem zwalnia ale nadal jest).

Ja obecnie używam RedBull Mobile i myślę, że jest dość dobry:

-dość tanie pakiety na smsy (nieskończoność/msc za 10zl)

-tanie rozmowy i smsy nawet bez pakietów

-po doładowaniu za 30 masz 1gb neta (ważność konta miesiąc) a za 50zl dostajesz 2gb (3miechy)

-po doładowaniu za 30zł+ dostajesz ten pakiet smsow za darmo na miesiąc

-na początku co chwile dostajesz dużo gratisów (za bycie w RBM przez tydzień, dwa, miesiąc itd)

-i coś z czego najwięcej korzystam: DARMOWY YouTube( gdy masz chociaż 1mb transferu możesz oglądać co chcesz z apki YouTube i z m.youtube.com (szukanie filmików i ładowanie komentarzy zużywa troszeczkę)

-za 10zl jest pakiet 1gb neta a za 20 3gb

I chyba tyle, zwykle ładuje raz na 3miechy za 50zl i tak z 10max na rozmowy/smsy wydaje a za 40 kupuje 2x3gb. Wiec mam tak z 8gb na 3miesiące. I tak, po wyczerpaniu limitu masz wolniejszy ale jakieś tekstowe stronki działają.

.

Opublikowano

Ja obecnie używam RedBull Mobile i myślę, że jest dość dobry:

-dość tanie pakiety na smsy (nieskończoność/msc za 10zl)

-tanie rozmowy i smsy nawet bez pakietów

-po doładowaniu za 30 masz 1gb neta (ważność konta miesiąc) a za 50zl dostajesz 2gb (3miechy)

-po doładowaniu za 30zł+ dostajesz ten pakiet smsow za darmo na miesiąc

-na początku co chwile dostajesz dużo gratisów (za bycie w RBM przez tydzień, dwa, miesiąc itd)

-i coś z czego najwięcej korzystam: DARMOWY YouTube( gdy masz chociaż 1mb transferu możesz oglądać co chcesz z apki YouTube i z m.youtube.com (szukanie filmików i ładowanie komentarzy zużywa troszeczkę)

-za 10zl jest pakiet 1gb neta a za 20 3gb

I chyba tyle, zwykle ładuje raz na 3miechy za 50zl i tak z 10max na rozmowy/smsy wydaje a za 40 kupuje 2x3gb. Wiec mam tak z 8gb na 3miesiące. I tak, po wyczerpaniu limitu masz wolniejszy ale jakieś tekstowe stronki działają.

Nie, no nie. To jest za piękne, aby było prawdziwe! Wystarczy doładowanie za 25 zł i mam 1GB neta za to, potem pakiet za 9 zł 1GB, kod na darmowy youtube+ małe ceny za sms? To ja byłbym w raju!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...