Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] FIFA 15: Ultimate Team|Squad Builder|Career|Pack Opening

EncziTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to temat poświęcony mojej twórczości z gry Fifa 15. Podzieliłem tę serię na kilka podserii:

Ultimate Team - jak sama nazwa wskazuję będę grał w tym trybie

Squad Builder - będę w niej budował składy oraz omawiał formację, wybór poszczególnych zawodników, ich mocne i słabe strony itp.

Career - seria ze zwykłej Offline'owej kariery. Będziemy grali zarówno managerem jak i zawodnikiem

Pack opening - przynajmniej raz w miesiącu na kanale pojawiać będą się pack openingi, czyli filmy z otwierania paczek

- Gry z widzami - w tej serii pogram sobie ze swoimi widzami, mogą być to mecze o stawkę, albo mecze "4fun" 

Oto najnowszy film, który ukazał się na moim kanale:

https://www.youtube.com/watch?v=i2i8nO5shZ4&feature=youtu.be

43754361846876289522.png

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie! Zająłem się ostatnio budowaniem składów i wpadłem na pewien pomysł. Było to połączenie Serie A oraz BPL, dzięki czemu uzyskałem całkiem fajną ekipę kosztem niecałych 15 tys. coinsów.

W poradniku tłumaczę m.in. jak używać poszczególnych zawodników, jak kreować akcje i wiele innych. Zapraszam do oceny mojego materiału

https://www.youtube.com/watch?v=Q0Ad-wkByco&feature=youtu.be

43754361846876289522.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Postanowiłem dodać dzisiaj poradnik do Fify World dlatego, że stworzyłem najlepszą ekipę do Sweaty Goli. Strzelanie bramek takim składem to istny banał i nie potrzeba w sumie wielkich umiejętności, aby klepać kolejnych przeciwników. Resztę obczajcie sami :D

Kliknij to:

r3Va4o.jpg

43754361846876289522.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...