Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] The Walking Dead

K4P3C

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Temat przeznaczony do dyskusji/oceny twd,nowych odcinków itp.

To ja zacznę,co sądzicie o ostatnim odcinku?

Szczególnie zaciekawił mnie ten znak na drzewie,myślicie ,że mają w grupie zdrajce,a znak to tylko wskazówka gdzie idą dla kogoś z zewnątrz? 

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Nie jestem pewien o którym odcinku mówisz ale ja dziś oglądałem na internetach 1odcinek 5 sezonu ( nie miałem możliwości obejrzeć wczoraj na foxie ) 

Ogólnie interesująco to rozegrali że pokazywali co kto poszczególny robił w innym momencie. Oby tamci kanibale umarli ( ci z azylu )

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Dużo jest odcinków twd? Grałem s1 i s2 na pc, wciąga, chce sobie porównać.. Dużo czasu wolnego nie mam więc może polecicie jakiś sezon?

Opublikowano

Dużo jest odcinków twd? Grałem s1 i s2 na pc, wciąga, chce sobie porównać.. Dużo czasu wolnego nie mam więc może polecicie jakiś sezon?

pierwsze 4 sezony to 50 odcinków a teraz już emitują 5

kciuk

Opublikowano

Serial to zupełnie co innego niż gra,ale warto obejrzeć.

Chodzi mi o znak na drzewie,na który Morgan patrzył się w końcowej scenie po napisach.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Nie mam pojęcia co mógł oznaczać, może mógł wskazywać drogę ocalałym z terminusa, bo nie każdy z nich nią podążał...? Wiele opcji.

Mnie natomiast ciekawi czy nasza spora grupka się gdzieś osiedli i czy ten pajac, który wymyślił genialny plan na przetrwanie będzie się mścił. (podejrzewam, że tak)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...