Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hunter Terminator!

MrPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć to znów ja.

Widziałeś moje buildy które odstawały od "reszty"?

Zauważyłeś że dobre staty da się na nich wyciągnąć nie męcząc się?

Szukasz może buildu na Łucznika?

Dobrze trafiłeś! :)

Tutaj zobaczysz dobry build który wygląda dziwnie ale dowiesz się dlaczego jest zbudowany z czegoś co jest nie spotykane.

Teraz zobacz build - 

3yEA6.jpg

Teraz tak, pewnie zauważyłeś że - "Nie widać itemków na damage."

Lecz tak:

Pierwszy item daje od cholerki attack speeda + gdy uderzymy kogoś nasza prędkość poruszania i ataku znacznie rośnie - za to prędkość ataku oraz poruszania wroga maleje ;)

Drugim przedmiotem dodajemy sobie attack speeda, troszkę do zdrowia i szycia pancerza.

Trzecie są butki, attack speed, movement speed oraz szycie.

Bloodforge typowo pod szybkie i duże leczenie.

Quinsy dają nam znów dużo szybkości ataku w dodatku - 5% maksymalnego życia wroga jest zamieniane w Twój atak (masz szycia dużo + to = tank dostaje jak jakiś hunter ;P)

I ostatni "wkurwienie", wiadomo krytyki , krytyki ;))

Jedyne co Cię martwić to obrażenia przyjmowane. Lecz jak będziesz grał rozsądnie. Atakował pojedyncze cele bądź wraz z tankiem - Masz wygraną ;)

Testowane na: Artemis, Ullr, Anhur

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ullr, postac czysto pod przeliczniki na takim gównie, taa, napewno będzie orał...

Do tego trzeba być głupim, by robic ten sam build na każdym jednym ADC.

Jest tak mało itemów, że nie ma możliwości zbudować całkowicie innego buildu, itemy często się kupuje bardzo podobnie chyba, że budujesz się pod linię.

Ja na adc najczęściej kupuję

75px-Heartseeker_T3.png?version=7a847a0b75px-P_WarriorTabi.png?version=8027619c275px-Asi_T3.png?version=c9969bc0ca99d23f75px-Rage_T3.png?version=7cf960b8c7bc91275px-Deathbringer_T3.png?version=3fb37ab75px-Qins_Sais.png?version=1ad3685755c05

ew ale częściej składam Heartseeker

75px-DevourersGauntlet_T3.png?version=45

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Znawcą angielskiego to ja nie jestem. Ale właśnie podałeś link do itemu który podałem ja i ma taką pasywkę ;O

PASSIVE - When a basic attack hits a target, the attacking movement speed debuff is removed from you for 1 second.

Pasywny  - gdy standardowy atak w cel, atakowany szybkość biegania debuff jest kasowany przed Ciebie przez 1 sec. - Jakoś tak to rozumiem.

Oczywiście jeśli nie jest to w ten sposób, popraw mnie i wyprowadź z błędu ;P

Opublikowano

"gdy uderzymy kogoś nasza prędkość poruszania i ataku znacznie rośnie - za to prędkość ataku oraz poruszania wroga maleje ;)"

W tym zdaniu nic nie jest prawidłowe.

Każdy basic attack daje debuffa na movment speeda, z tym itemem ten debuff jest kasowy podczas każdego trafionego basica. Kiedyś był bug ze zdejmował wszystkie debuffy na speeda.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Takie buildy to budują gracze na 10 levelach. Na pierwszy item fatalis? Potem asi i jeszcze bloodforge? Może jeszcze do tego Medytacja? Please..

Artemida z 2 skilla ma buff, więc budowanie asi i fatalisa jest zbędne. Adc potrzebuje dmg, a nie 2.5 attack speeda. Jedynie anhurowi brakuje trochę as, ale na niego albo się składa Asi albo Witch Blade. Widać, że mało wiesz na temat gry adc. Podam tutaj build stosowany, przez większość mastersów. 

75px-DevourersGauntlet_T3.png?version=4575px-P_WarriorTabi.png?version=8027619c2the-executioner.png75px-Rage_T3.png?version=7cf960b8c7bc91275px-Deathbringer_T3.png?version=3fb37ab i tutaj Asi/Qinsy/Titans Bane.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

@TheJeron78 build dobry, tylko zamiast toporka dałbym qinsy i po deathbringerze titans bane na przeszywkę.

Adc ma być jak najszybciej zbudowany, na qinsy idzie za dużo forsy(kupujesz Exe + 1poziom kryta, więc to się bardziej opłaca). Qinsy ew. na ostatni item. Titans Bane moze być ale nie musi*.

Dont teach me bro. :-)

@Vesim to chyba oczywiste.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 1 rok później...
Opublikowano

Poradnik nieaktualny (również ikonki przedmiotów uległy zmianie).

Zamykam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...