Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy na privatach. Pomoc w wybraniu serwera.

bartosz254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Nigdy wcześniej nie grałem na privatach, jedynie 3 miesiące na globalu. Chciałbym wybrać serwer ale nie orientuje się co gdzie i jak znaleźć. Główne parametry szukanego serwera:

1. Brak P2W

2. Serwer działa na takich samych (lub podobnych) zasadach jak serwery z globala bez udziwnień tj. 255 lvl i in.
3. Serwer do dodatku WotLK
4 Język ANG

Nie oczekuje podania konkretnych linków do stron serwerów, tylko parę wskazówek. Chciałbym trochę pograć w spokoju, poznać świata Azeroth, bez pośpiechu związanego z końcem abonamentu  i potrzebą szybkiego wbić lvl. Z góry dzięki! Piona!

Opublikowano

Molten WoW, excalibur wow i eternal wow

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Teraz opłaca sie grac tylko na Sunwellu. 

Ale sunwell jest już nudny to jest dobre na dwa lata, ale ludzie tam siedzą bo mają tam znajomych a ten dodatek jest już tak nudny... ;(

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Ale sunwell jest już nudny to jest dobre na dwa lata, ale ludzie tam siedzą bo mają tam znajomych a ten dodatek jest już tak nudny... ;(

a czy on chciał inny dodatek niż Wotlk ?? nie wydaje mi się, jak wotlk to tylko sunwell.pl nie ma lepszego polskiego serwera (i prawdopodobnie w czołówce światowej) molteny i inne gówna się chowają.

Opublikowano

MoltenWoW i serwery tego pokroju to czyste P2W, na twoim miejscu bym tam nie zaglądał, bo kasę doją a bugi jak były tak mogą być nawet bardzo długi czas.

Inny dodatek? Może TBC? Ale kiepsko z serwerami TBC, a jedyny konkretny to Hellground. Cata? Nad Cata tu bym polemizował i to mocno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...