Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyPhone - Wasze opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie chcę kupować telefonu drogo, a model Funky od firmy MyPhone spełnia moje wymagania. Czy może ktoś z was korzysta z telefonów marki MyPhone i mógłby powiedzieć czy opłaca się kupować te telefony:) 

Opublikowano

Podaj dokładny model i budżet.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

niestety, ale nie chcę używanych telefonów, oraz nie interesuję mnie zbyt bardzo czy stoi przy papierze toaletowym czy przy czymś innym, tylko o jego specyfikacje.

Ja naprawdę nie rozumiem czasem ludzi.

Pytasz się czy telefon jest dobry? To odpowiadamy Tobie, że nie. Jego jakość jest porównywalna właśnie do wyżej wspomnianego papieru toaletowego. Za 300zł nie warto kupować nowego telefonu z androidem. Na WP przynajmniej masz pewność, że będzie płynnie, a na budżetówce z biedronki możesz się przejechać, a potem pisać na forum: "co zrobic zeby telefon nie lagowal????????????????????????". No ale jak chcesz to go bierz, tylko nie licz na wsparcie producenta kiedy oddasz go na gwarancje, bo będzie to najprawdopodobniej trwało zbyt długo, a i tak Ci go nie naprawią... Jestem dalej za UŻYWANĄ Lumią 620, na niej się nie przejedziesz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...