Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMR

Stanovitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok dzieki. Jeszcze jedno pytanie. Od czego przydziela mi mmr? OD stat czy winow i losow? I czy jak sie wyjdzie z w trakcie gry i bedzie sie afk to obniża to mmr?

Opublikowano

Ok dzieki. Jeszcze jedno pytanie. Od czego przydziela mi mmr? OD stat czy winow i losow? I czy jak sie wyjdzie z w trakcie gry i bedzie sie afk to obniża to mmr?

Lose - tracisz

Win - dostajesz

Leave - tracisz

;)

647041416238306889721.png

Opublikowano

... TO znaczy ze jak wygrywam topa tylko bot sfeeduje przez niego przgeramy to trace mmr ... Gratki riot...

Dokładnie, Riot nie potrafi gierek robić, jak przegrywasz to Ci odejmuje punkty, strasznie to dziwne. Gdzie się podziała logika?!

Opublikowano

Wejdź na op.gg wpisz swój nick i region, następnie kliknij Oblicz moje MMR i tam wyskoczy jakie MMR jest średnie dla tej dywizji oraz jakie jest twoje MMR. 

Ta strona kłamie i nie pokazuje prawdziwych liczb

Witam, mam pytanie jakie jest mmr silvera1- 5?

I jeszcze jedno pytanie jak sprawdzic to mmr?

MMR unrakeda 0 meczy to MMR Silvera V

Nie da się sprawdzić swojego MMR, nosi ono nazwę "ukrytego mmr" nie po to, żeby można je było sobie sprawdzić na jakiejś gówno-stronce

Opublikowano

Nie w każdej lecz rzadko zdarza mi się aby kazdy czlonek teamu choć trochę ogarniał lub nie feedowal.

a sam ogarniasz i nigdy nie feedujesz?

"czasem feeduję, bo przeciwnicy nafeedowani ;//" 

­

Opublikowano

Tak, tak - Ty oczywiście święty jesteś..

Podaj swój lolking i sprawdzimy, kto rzeczywiście feeduje w Twoim teamie, zobaczy się Twoją farmę, kupno wardów. :)

Opublikowano

Jeśli nie umiesz wycarrować gry, to powinnieneś siedzieć w tej dywizji co jesteś. Co z tego, że masz kille skoro nie umiesz ich wykorzystać?

Opublikowano

HMMMM... Tylko powiedz mi jak mam wyccarowac gre sam w goldzie? Z teemem 0/11 shenem na topie? Nie twierdzę że jestem świetny lecz nie feeduje. I nie nigdy nie feeduję.

Jeśli przegrałem linie to się trzymam turreta i tyle.

Opublikowano

a no to widzisz, źle robisz 

bo ty nie masz prawa przegrac linii 

oczywiście biorąc pod uwagę scenariusz wg którego jesteś dobry i ponad swoją dywizję 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...