Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy

Ljx

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Mam zamiar kupić 150 refliknow, ale pod koniec miesiąca. Wiem, że mają być zmiany. Uda się kupić i mieć pewność, że nie stracę?

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Pewności nigdy nie możesz mieć, bo za 150 reflinków możesz dostać bana. Za każdą ilość oczywiście, ale przy większej robi się to "podejrzane".

Nie radziłabym Ci kupować reflinków pod koniec sezonu. 

Lepiej zakupić w styczniu, bo może zmienią nagrody, a możesz być wtedy rozczarowany. 

­

809131449509880369478.gif
Legenda
Opublikowano

Na aukcji piszę, że proxy są inne a nicki realistyczne, więc jakoś się nie boję, ale mogę się mylić.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Na aukcji piszę, że proxy są inne a nicki realistyczne, więc jakoś się nie boję, ale mogę się mylić.

Niema ani tego anie tego xD

napisane tak dla beki zeby glupi ludzie wierzyli :)

Tworza konta na botach take maja wyjebane

x

Opublikowano

To nie chodzi o IP itd. Jak na raz przybędzie Ci 150 kont które zatrzymają się na 10 poziomie, to to będzie podejrzane. 

Poczekaj do nowego sezonu, aż wszyscy zaczną kupować. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

To nie chodzi o IP itd. Jak na raz przybędzie Ci 150 kont które zatrzymają się na 10 poziomie, to to będzie podejrzane. 

Poczekaj do nowego sezonu, aż wszyscy zaczną kupować. 

Co ci da nowy sezon ? Jak update refów bedzie pewnie w next patchu albo jak sie skonczy sezon

Niech kupuje teraz bo długo tego pewnie nie bedzie polecam max 100

x

Opublikowano

Jest ryzyko, że ktoś się zorientuje, że za dużo tych reffów nagle masz i mogą Ci je cofnąć. Nie polecam Ci za długo czekać, bo nie długo mają wejść te zmiany zapobiegające kupowaniu refferali.

Opublikowano

150 na raz trochę przypał. I prawdopodobnie największe co Cie może spotkać to wykluczenie z tego programu, ale tego pewny nie jestem

Dokładnie tak jak kolega wspomniał. Karą jest zabranie wszystkich RP,IP oraz skinów za nagrody z zaproś znajomego. + wykluczenie na stałe z programu zaproś znajomego.

PS : Jeżeli wejdzie ten nowy program zaproś znajomego to zabiorą te nagrody co dotychczas ktoś już zdążył zdobyć? Chodzi mi o IP, RP itp

Opublikowano

Rozumiecie że po update się skończy robienie refów na dobre?

Będą takie placementy

1 zaproszony - 1000pz

2 zaproszony - 1000 pz i skórka warwick

3 zaproszony - 1000 pz

4 zaproszony - 1000 pz

5 zaproszony - 1000 pz i skórka średniowieczny twitch

i koniec , żadnych RP

xD

Opublikowano

Rozumiecie że po update się skończy robienie refów na dobre?

Będą takie placementy

1 zaproszony - 1000pz

2 zaproszony - 1000 pz i skórka warwick

3 zaproszony - 1000 pz

4 zaproszony - 1000 pz

5 zaproszony - 1000 pz i skórka średniowieczny twitch

i koniec , żadnych RP

Spoko rozumiem, ale czy RP oraz IP, które zdążyliśmy zdobyć dotychczas nie zostaną nam w jakiś sposób odebrane przez Rito ? 

Opublikowano

Spoko rozumiem, ale czy RP oraz IP, które zdążyliśmy zdobyć dotychczas nie zostaną nam w jakiś sposób odebrane przez Rito ? 

Dlaczego mieliby zabrać? Sądzę, że zostawią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...