Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kupować na rynku steam - cs go

sebosebosca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewne pytanie, 2 tygodnie temu kupiłem cs go na allegro i otrzymałem jako podarunek czy jakoś tak, dzisiaj doładowałem konto steam za 10 euro i kupiłem grę earth 2160 za ok. 0,60 euro, i czytałem na forum, że kupienie gry jest niezbędne do odblokowania rynku steam, i po najechaniu na kup/sprzedaj jakiegoś przedmiotu na rynku powinna ukazać mi się dokładna data pełnego dostępu do rynku, niestety owej daty nie ma, piszę to samo co przed zakupem i doładowaniem konta, czyli "W celu zabezpieczenia Rynku Społeczności przed oszustami, wymagane jest zakupienie co najmniej jednego przedmiotu na platformie Steam w ostatnim roku. Dostęp do Rynku zostanie umożliwiony po 30 dniach od pierwszego zakupu. Na chwilę obecną, twoje konto nie spełnia powyższych kryteriów. Zalogowano się przy użyciu nowego urządzenia lub przeglądarki internetowej. W celu ochrony przedmiotów znajdujących się w twoim ekwipunku przez okres 7 dni dostęp do rynku na tym urządzeniu będzie zablokowany".

Opublikowano

No właśnie też znalazłem to  Earth 2160  i się zastanawiam czy jak to kupie to będe miał odblokowany rynek steam na skiny z cs go :P

Podaj ktoś najtańszą gre którą odblokuje rynek steam !

Opublikowano

@mmaxx

zgodzę się z tobą, że jest pełno takich samych tematów, ale nigdzie nikt nie miał takiego problemu jak ja, że po zakupie gry nie pojawiała mi się dokładna data pełnego dostępu do rynku, Parkour dziękuje za informację o to mi właśnie chodziło, o dokładną informację daty odblokowania :)

Opublikowano

Matko to sie pojawia tam na przycisku sprzedaj przedmiot na rynku.

Tak btw. Poczytaj troche FAQ . 200 Pytań - 200 Odpowiedzi.

Matematyka też by nie zaszkodziła ..

xxx

Opublikowano

@BlAnTiNhO

Piszę po raz kolejny, że nie mam wyświetlonej dokładnej daty odblokowania pełnej możliwości korzystania z rynku, podszkol się trochę w zakresie czytania ze zrozumieniem, ps. bez sensu było zasugerowanie mi podszkolenia się z matematyki, z twojej strony, ale różnych ludzi można spotkać, najczęściej nie zbyt dokształconych. 

Opublikowano

Dobra, teraz już pokazuje dokładną datę, ale mam pewien problem, zakupiłem na tej stronie:

https://www.facebook.com/skinyglobaloffensive/timeline skin do awp, strona wiarygodna niby, ponad 700 polubień, to zaryzykowałem dla mnie 20 zł to nie majątek, ale dla takich oszustów, o których się znowu przekonałem to dużo, wysłałem kod pod numer 91955 (tak wiem, że to jakiś sms premium i nie musicie pisać mi, że zrąbałem sprawę itd. ), ale otrzymałem kod z tego numeru i teraz pytanie czy ten kod jest wymyślony losowo i wysłany kompletnie do niczego, czy można go gdzieś wklepać dokładnie to dostałem ten numer po wysłaniu sms na nr. 91955 o treści KDW.LESZNO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...