Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelanie full auto w ziemie

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zauważyłem że praktycznie wszyscy Pro strzelają w ziemie troche bardziej w dół od nóg przeciwnika i potrafią tak zabić 3 

Czy opłaca się tak strzelać?

Opublikowano

Zależy z czego.

Ja dzisiaj ubiłem 20 przez wysztrzealnie pół auto całego magazynka z AK.

Z AK oplaca się bić w ziemie bo pociskie lecą w górę, ale z innych broni nie polecam.

Opublikowano

Po pierwsze nie celujcie w ziemie, tylko w banie. Po drugie, dopiero po 2-3 strzałach powoli ściągacie celownik w dół. Strzelajcie maksymalnie po 10 kul, bo po tych strzałach kule zaczynają lecieć na lewo i prawo co jest trudne do ogarnięcia.

Opublikowano

@mmaxx
Jeżeli ktoś potrafi sprayować z Ak np. ja to czemu po 10 kul? Walisz cały magazynek... Oczywiście używa się tego tylko jak np. smoke jest, czy masz blisko wroga... Na daleko się pestkuje

Opublikowano

Typowe strzelanie z ak.

I to nie jest tak że zawsze walą po ziemi jak jest z daleka to oczywiście starają sie walić po bani , ale jeżeli jest wymiana ognia ciągłego to trzeba zredukować odrzut ściągając lufę w dół.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Po pierwsze nie celujcie w ziemie, tylko w banie. Po drugie, dopiero po 2-3 strzałach powoli ściągacie celownik w dół. Strzelajcie maksymalnie po 10 kul, bo po tych strzałach kule zaczynają lecieć na lewo i prawo co jest trudne do ogarnięcia.

@mmaxx

Jeżeli ktoś potrafi sprayować z Ak np. ja to czemu po 10 kul? Walisz cały magazynek... Oczywiście używa się tego tylko jak np. smoke jest, czy masz blisko wroga... Na daleko się pestkuje

Nie wiecie to nie piszcie.

Polecam praktykowanie recoila : http://www.youtube.com/watch?v=Pa5QfRNlSp0

Po okolo 6,7 kulach przestancie strzelac na 1.5 sekundy i znowu.

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

Dobra widzę, że nie skumaliście o co mi chodzi. Skoro autor tematu pyta się o takie rzeczy znaczy, że jest początkujący. Spray pierwszych 10 kul to podstawa, bo łatwo je ogarnąć i osoba początkująca powinna najpierw to opanować. Warowl pokazuję recoil z 2 metrów, brawo dla tego pana. Sztuką opanowania recoila jest efektywne zabijanie na bliskich, średnich, a nawet dalekich dystansach. Spray z 10 pocisków pozwala nam na to. 1.5 sekundy? serio? Kolejną serie strzela się po tym jak celownik wróci na swoje miejsce mistrzu.

Tu macie pokazane jak to działa.

http://www.youtube.com/watch?v=dWszuhOmPE4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...