Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sezon 5, pbe

Rayso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiany masakryczne, szykuję się ogromny patch i mega długi i ciężki sezon! 

Tylko niech zaktualizują itemki do jungli, w sensie wygląd :P 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

to że można smaitować wrogów to szczyt debilstwo tak samo z tymi duszkami wardami 

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Ogólnie to nie jest źle. Pomysł z tym używaniem smajta jest dobry, szczególnie dla junglerów którzy nie posiadają żadnych CC(np. Master). Ogólnie to teraz idzie samemu robić jungle bez pomocy teamu, bo zaczynamy np. od Golemów, po nich mamy juz lvl up, lecimy na wraithy i potem dopiero spawnuje się red. Jedyne co mi się nie podoba to te plusiki co pojawiają się po 20 min. na topie i bocie i zapewniają Ci heala oraz Movment Speeda, to jest bez sensu..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Heloł erynian trybiski witam was w specjalnym odcinku. Wat? 

@1373230489-U611928.pngHide on bush generalnie w 20 minucie już masz na tyle rozwinięty sustain w większości toperów, że te plusiki nie będą jakąś op zmianą wpływającą znacząco na przewagę na linii.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Zmiany są, widać lecz że się nie przygotowałeś do filmiku i nagrałeś go jak najszybciej...

Za kazdym razem jest "aaa" "eee" "ooo" - czyli sam dopiero to czytałeś 1 raz bądz sam dopiero po przeczytaniu dowiedziałeś się co i jak..

Cóż informacja jak najbardziej przydatna lecz przedstawienie tragiczne.

czekam na 5 sezon :)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Zmiany są, widać lecz że się nie przygotowałeś do filmiku i nagrałeś go jak najszybciej...

Za kazdym razem jest "aaa" "eee" "ooo" - czyli sam dopiero to czytałeś 1 raz bądz sam dopiero po przeczytaniu dowiedziałeś się co i jak..

Cóż informacja jak najbardziej przydatna lecz przedstawienie tragiczne.

czekam na 5 sezon :)

K***a, nie znać Flipina xD xD xD xD

Super te nowe itemki na jungle, koniec stakowania jebanej flary (chyba) nie oglądałem całego :v

647041416238306889721.png

Opublikowano

mi się podoba tylko trochę będzie dużo patchowania.

900mb patchowania to dużo? xD

Na PBE testowałem zmiany i są spoko. Te mobki nowe na jungle kolo barona i dragona da się zrobić na 1 lvl więc walka o nie będzie duża.

Zmienili trochę wygląd tego nowego SR na lepszy. Nowe itemy są wyłączone więc nic o nich nie powiem.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Gdzieś czytałem chyba na h2w że nie bedzie tych zmian z itemami na jungle albo ten cały pomysł nowego junglowania

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Gdzieś czytałem chyba na h2w że nie bedzie tych zmian z itemami na jungle albo ten cały pomysł nowego junglowania

Wydaję mi się, że raczej będzie, ponieważ jest to bardzo dobra decyzja i większości się spodobała.

Opublikowano

Teraz to będzie league of easy... to najgorszy sezon bedzie... jungka powinna byc trudniejsza a teraz smajtowac gracza? Trochę przesadzili, teraz jungla to bedzie najlatwiejsza linia, specjalnie przerabiają jungle, bo dzieci tam nie grają badz nie umią czyscic campów czy gankowac, jedyną fajną zmian jest ten nowy camp i elixiry, reszta do kosza...

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Jak zawsze narzekanie, a potem się nie da żyć bez takich zmian ...

Każdemu ma prawo się coś nie spodobać, ile Polaków, tyle opinii.

Chyba można już zakończyć dyskusje, zamykam temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...