Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hardwell przegrał w DJ MAG TOP 100?

Gabrielek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed około 30 minutami na oficjalnym fanpage DJ MAG pojawił się ten oto wpis:

https://www.facebook.com/djmagazine/photos/a.394348843795.173394.21283608795/10152677668278796/?type=1&theater

wchodząc w link podany w tym poście

http://www.compositmusic.com/event/dj-mag-top-100-djs-party

możemy doszukać się informacji

DJ Mag Top 100 DJ's Party
Sunday 19th October

The World's #1 DJ (announced 18th October)

+ (in alphabetical order)
Dannic
Dash Berlin
Hardwell 
W&W

Mamy jasno napisane że zagra tam #1 DJ + Hardwell, czyżby nie wygrał on w tym roku DJ MAG? :)

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Umisz ty angielski ? <_<

"DJ Mag Top 100 DJ's Party

Sobota 19 października.

DJ numer 1. na świecie (ogłoszony 18'stego października)

+ (w kolejności alfabetycznej)

Dannic

Dash Berlin

Hardwell

W&W"

Hardwell jest w line-up'ie, tak jak każdy DJ/producent, który znalazł się na liście w ubiegłym roku lub będzie zajmował kluczową pozycję w tym...

Ciężko zajrzeć do słownika albo dobrego tłumacza, jak się wyrazów obcych nie zna...?

Opublikowano

Widać jak jesteś w temacie.
Zawsze DJ Mag ogłasza line up na ceremonie i zawsze ale to zawsze osoba, która wygra nie jest w niej podawana. Hardwell przez podanie na line upie jest skreślony. 

sAGxRQg.jpg

Opublikowano

Oooooo, widzę dwóch forumowych DJów i znawców się ściera :D

Co do samego DJ MAGa... ciekawa informacja, ale generalnie nie toleruję takich plebiscytów. 3/4 topowych miejsc to "dje" tacy jak Ałoki, Huetta czy Showtek, którzy grają systemem zgraj>leci utwór>zgraj bity>leci utwór i wszystko w 128 bpm. Cóż to za DJing? DJing według mnie (ale to moje osobiste zdanie) kiedy DJ sampluje, gra z kilku decków, bawi się muzyką a nie tylko gra wszystkie utwory Big Room ze Spinnin Records jakie mu podsuną T.T ktoś taki według mnie zasługuje na top 10 DJów świata. Kimś takim jest dla mnie np. Deadmau, którego nie słucham, ale cenię za oryginalność, pomysł i specyfikę jego kawałków, jakie produkuje wręcz na tony :)

A jak ogląda się np. kogoś z Tommorowlandu to... Puszcza efektowne intro, potem włącza swój topowy utwór, potem drze mordę (TOMORROWLAND FUCKING HANDZUP PUTYOUR MOTHERFUCKER), następnie zgrywa z następnym (wszystko na 128 bpm oczywiście), potem znowu skacze, zgrywa, skacze,zgrywa,skacze,zgrywa,skacze walnie JEDEN mashup i to nawet nie na żywo kosi 100 000$ i zmyka ze sceny i było emejzing party T.T

Jakby tego mało, wszystko Big Roomy/ House`y... Tak jak już mówiłem- najlepszym TOP 100 didżejem może się nazwać ktoś, kto bawi się muzyką, ma swój styl i naprawdę ciężko pracuje...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

DJ Mag to nie jest ranking umiejętności DJ-skich. Zapamiętajcie to. :)

To jest wojna na ilość lajków na fejsie.

Mimo wszystko, jestem pewny że na 90% Hardwell będzie dalej numerem 1, a tymi treściami umieszczanymi na FB bym się nie kierował.

Chociaż istnieje możliwość, że Marcin Garnek będzie 1, bo w tym roku nabił sobie popularność żałosnymi nutami.

Opublikowano

Dannic

Dash Berlin

Hardwell

W&W"

Aflab.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PANIE I PANOWIE OTO TYPOWY GŁOSUJĄCY NA DJ MAG

Dash - Ser,kasa, wpierdalanie(łagodniej tego nie da się nazwać) się na wszystkie koncerty i ASOTy.

W&W - stoczyli się, kiedyś tworzyli najlepsze kawałki tranceowe - AK-47 czy inne, eh.

Hardwell - Kasa,piosenki pod radio, coś jak Garrix.

Dannic - pupilek Hardwella, stoczył się jak zaczął z nim grać.

sAGxRQg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...