Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS Nexon - PolskiSkill

yokize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako iż nie ma podforum pod tego csa a  klany tycza sie 1.6 więc napiszę to tutaj jak coś prosze o przeniesienie lub informacje gdzie mam to umieścić.

Do rzeczy Chcę Zaoferować wam Rodzine [ klan ] w grze CS Nexon: Zombies klan nazywa się PolskiSkill i mam na celu zrobić z tego clanu może nie topowy klan, ale taki w którym sie coś dzieje i to nie tylko w jednym trybie.

Na tą chwile zapraszam wszystkich, lecz tak jak napisałem w opisie minimum 17lat + oszustów da sie rozpoznać więc selekcje będziemy robić jak Rodzina dobije odpowiednia ilość ludzi. NIE BEDE WYWALAC ZA BRAK SKILA.

Gra daje większą frajdę niż zwykły 1.6, gdyż ma cały system z 1,6 [ jedynie rozrzut jest inny ale to przez klienta i da sie przyzwyczaic ] plus ma jeszcze własnie wgrany system klanow i walk PvE plus bedzie rozwijany nie tak jak 1,6 więc to sprawia ze CS Nexon jest lepszy od zwyklego 1.6. 

Jeżeli chodzi o przyszłość Rodziny to jednak główny tryb obieram jako Standard, czyli sieka miedzy ct a tero na normalnych mapach, Lecz chce by Rodzina ladnie sie rozrastala i bedziemy grać na wszystkich modach by nabić achivmenty Rodzinne które nie sa tak łatwe do zdobycia a będzie ich dużo więcej w przyszłości.

Jeżeli chcecie do nas dołączyć poprostu klikacie na znaczek "Rodzina" i szukacie "PolskiSkill" [ duze litery maja znaczenie ] i dołączacie na tą chwile nie musze być online, ani akceptować wasze zgłoszenia by nabić większą ilość polaków ale już za pare dni się to zmieni. Oczywiście służę radą i pomocą w tej grze mimo iż gram od wczoraj to dużo już wiem i jeżeli coś sprawia problemy służę radą.

76561198013232167.png

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...