Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak informacji w konsoli.

XKosiKredki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam problem gdy chcę dołączyć do mojego serwera hamachi. Włączam serwer który pobrałem z oficjalnej strony minecraft.net , plik serwer.properties wypełniłem dobrze. Kiedy jednak próbuje go włączyć to w konsoli mam pustkę, nic nie pisze. Nie mogę wejść na ten serwer, ani nikt z moich znajomych na hamachi.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może po prostu masz dużego laga, jak coś sprawdzam to też na hamachi i wiem, że jak jest zamulony komputer, to wyskakuje mi Can't teach server.

W konsoli nic nie piszę, że chce ktoś wejść na serwer. Czyli błąd z twojej strony lub z serwa ;) Grzebałeś coś w jakiś plikach czy robiłeś np: coś world editem? 

Opublikowano

82a4c5b6bb5a4.jpg

Cały czas mam pustą konsolę serwera i nic nie wyskakuje. Ani ja się nie mogę połączyć z nim, ani żaden z moich kolegów. Serwer properties jest dobrze uzupełniony. Zrobiłem reinstall javy i dalej nic. Nic nie grzebałem w plikach. Chciałem po prostu postawić sobie serwer z oryginalnej strony minecrafta kompletnie czysty i mam ten problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...