Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję smartfona do 1000zł. Bardziej niż regularne aktualizacje i data wydania telefonu interesują mnie jego podzespoły, ekran itp. Myślałem o Xperii Z. Na allegro widzę że da się je kupić już za 800zł od zaufanego sprzedawcy. Macie do polecenia jakieś inne smartfony w tej cenie?

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

G2 jest wg. mnie najlepszym smartfonem w tej cenie, strasznie dobra bateria, świetny ekran 5,2', dobry aparat i nakładka od LG która jest mega :) jest też czysty android czyli Nexus 5. Podzespołami nie różni się żaden tel., tylko Nexus i G2 nie mają slotu na kartę pamięci. Brałbym G2.

lownfast

Opublikowano

Chodzi mi o nowe telefony. Nexusa 5 poniżej 1000 nie znalazłem nawet na allegro.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Jak już mam dołożyć stówkę do Nexusa to w tej cenie widze jeszcze HTC One M7 i Galaxy S4. W One przyciąga mnie duża ilość pamięci wbudowanej. Co możecie o nim powiedzieć?

Opublikowano

Ale on NIE chce telofonu z malym ekranem po za tym sie nie oplaca...

Tego to akurat nie wiesz, ale to MPC Mobile więc może polecać coś bez jakichkolwiek argumentów, Z1 i Z1c różnią się tylko wielkością ekranu więc mógłby chociaż rozwinąć swoją szanowną wypowiedź. 

lownfast

Opublikowano

Właśnie mam teraz One Touch Idol z ekranem 4,7 i do niczego mniejszego się już nie przyzwyczaję. :D Chyba wezmę Xperię Z. 3 stówki różnicy to dość dużo między nią a G2 czy Nexusem 5.

Opublikowano

Właśnie mam teraz One Touch Idol z ekranem 4,7 i do niczego mniejszego się już nie przyzwyczaję. :D Chyba wezmę Xperię Z. 3 stówki różnicy to dość dużo między nią a G2 czy Nexusem 5.

300 zloty drozszy i 300 razy lepszy :) chodzi oczywiscie o g2
Opublikowano

Zobaczysz że 5 cali to dosyć mało, ja mam ten problem w swoim nexusie że brakuje mi tych 0,2 cala. Jednak jak już robić przeskok to lepiej o 0,5 cala jak o 0,3. 

Dla mnie już te 4,7 jest wystarczająco. :D

Ok, zastanowię się jeszcze między G2 i Xperią Z. 

Opublikowano

Tego to akurat nie wiesz, ale to MPC Mobile więc może polecać coś bez jakichkolwiek argumentów, Z1 i Z1c różnią się tylko wielkością ekranu więc mógłby chociaż rozwinąć swoją szanowną wypowiedź. 

Nie do końca. Z1C jest bardziej wspierana niż Z1. Z1 na 4.4.4 ma w [...] bugów. Oczywiście to od Ciebie zależy. Masz racje, za mało rozwinąłem swoją wypowiedź, ale od siebie Ci mówię, żebyś nie brał niczego powyżej 5 cala, bo to juz przesada...

Opublikowano

Nie do końca. Z1C jest bardziej wspierana niż Z1. Z1 na 4.4.4 ma w [...] bugów. Oczywiście to od Ciebie zależy. Masz racje, za mało rozwinąłem swoją wypowiedź, ale od siebie Ci mówię, żebyś nie brał niczego powyżej 5 cala, bo to juz przesada...

Moj tata ma g3 z 5.5 cala ekranem i miesci sie normalnie w kieszeni.. Przesada to 6cali+
Opublikowano

Nie mowie o kieszeni. Ale jeżeli ktoś ma małe palce to trzymając telefon będzie mu ciężko dotykać ekranu niedaleko paska powiadomien

Opublikowano

Xperii z bym nie brał. Ekran słaby, bebechy nienajlepsze, awaryjne toto.

Niedawno sam stałem przed podobnym wyborem i wziąłem lg g2 :D

PS. Nówkę g2 można wyrwać za 1100 zł już. IMO opłaca się dorzucić te 100 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...