Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać Katą i Ori na L#?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w brązie/silverze tak 

W brązie i silver spacje używa się od razu jak widzisz przeciwnika, a jak w goldzie i wyżej tak zrobisz to dead - tutaj trzeba umieć kalkulować. Wiadomo że skrypty nie są idealne i są sytuacje gdzie potrzebna jest inteligencja a nie pętla if then do else. Ja tak myślę że aby dojść bez skryptów do platyny to potrzebna jest inteligencja powyżej średniej, do diamond inteligencja wysoka, challanger bardzo wysoka. Pewnie ktoś o średniej inteligencji dojdzie do diamondu ale zajmie mu to kilkakrotnie lub kilkanaście razy więcej czasu niż osobie o inteligencji wysokiej/bardzo wysokiej. Jeśli ktoś o inteligencji niskiej ma ambicje żeby dojść do challanger to niech lepiej zajmie się czymś innym np. pójdzie do pracy i zarobi parę groszy.

Ryze, cassiopeia, kayle, adc w mojej ocenie to najlepsze postacie do sharpa. Wielu mówi że na xeratha są dobre skrypty ale ja uważam że niezbyt a to dlatego że e czasami używa w powietrze to samo z w, jedynie q jako tako jest dobre, r skrypt może użyć nawet wtedy jak będziesz obijany przez kilku enemy.

Opublikowano

W brązie i silver spacje używa się od razu jak widzisz przeciwnika, a jak w goldzie i wyżej tak zrobisz to dead - tutaj trzeba umieć kalkulować. Wiadomo że skrypty nie są idealne i są sytuacje gdzie potrzebna jest inteligencja a nie pętla if then do else. Ja tak myślę że aby dojść bez skryptów do platyny to potrzebna jest inteligencja powyżej średniej, do diamond inteligencja wysoka, challanger bardzo wysoka. Pewnie ktoś o średniej inteligencji dojdzie do diamondu ale zajmie mu to kilkakrotnie lub kilkanaście razy więcej czasu niż osobie o inteligencji wysokiej/bardzo wysokiej. Jeśli ktoś o inteligencji niskiej ma ambicje żeby dojść do challanger to niech lepiej zajmie się czymś innym np. pójdzie do pracy i zarobi parę groszy.

Ryze, cassiopeia, kayle, adc w mojej ocenie to najlepsze postacie do sharpa. Wielu mówi że na xeratha są dobre skrypty ale ja uważam że niezbyt a to dlatego że e czasami używa w powietrze to samo z w, jedynie q jako tako jest dobre, r skrypt może użyć nawet wtedy jak będziesz obijany przez kilku enemy.

haha w goldzie trzeba umiec kalkulować bo upadne przeciez w goldzie ludzie grac nie potrafią. to samo z platyną. czlowieku co ty gadasz :D

do katy jest skrypt ale i tak najlepsza byla sfkata ktorej jak na razie nie ma i raczej nie bedzie. orianna tez mozesz grac ale wylacz automatyczne uzywanie ulta.

Age is just a number :)

Opublikowano

jak najbardziej polecam

orianna robi masakrę w Late Game

musisz tylko nie feedować i się dobrze wyfarmić

a co do katy to też polecam.... jednak jeśli grasz vs ogarnięty team z CC to solo nie pocarrujesz

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...