Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM i pomogę w prowadzeniu prywatnych serwerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... !! 

Mam na imię Rafał,mam 16ście lat Jestem fanem gry Metin2.PL, zarówno jak i serwerów prywatnych. Znudziło mi się ciągłe nabijanie poziomów, oraz nieustanne pojedynkowanie. Gram w Metina prawie, że od początku jego istnienia. Swoją pierwszą karierę zaczęłem właśnie na Metin2.PL, przed fuzją serwerów - s.15 Eteor, oto zaledwie część z moich postaci:

*Bandito - Wojownik Body, s.15 Eteor (96lv)

*Zbir9 - Sura WP, s.17 Elares (93lv)

*EventTracer, s.54 Wetar po "fuzji" (61lv)

*Pogrzeb, s.54 Wetar Sura WP (75lv)

* I wiele innych postaci, których nie lada wyzwanie wszystkich wymienić po kolei...

Gram w Metina ze względu na ogromny sentyment do tej gry, i nadal nie tracę nadziei...

Jak wspomniałem powyżej znudzony jestem ciągłym nabijaniem lvli, oraz pojedynkowaniem się. Na codzień zajmuję się nauką, sportem, najbardziej lubię siatkówkę, oraz piłkę nożną, oprócz tego od dwóch lat ćwiczę sztukę walki Krav Maga, nie zapominając o naszej sentymentalne grze, którą jest właśnie Metin....

Piszę ten post, gdyż chciałbym się zaoferować jako pomocnik w prowadzeniu serwera, gdyż od dłuższego czasu dopadły mnie ambicje na pomoc nowemu pokoleniu, nowym graczom, aby się grało przyjemniej, bezpieczniej i w poczuciu rodzinnego ciepła. Wkońcu my wszyscy, jako gracze tworzymy pewną rzeszę ludzi, aczkolwiek przez wielu nie docenianą. Dlaczego? - A no choćby dlatego, iż wszyscy gracze Metina, czy to PL, czy to PRIV łączy wspólne zainteresowanie.. Jakie? A no miłośc do swojej postaci, swojego królestwa i wielu ciekawych rzeczy, które oferują nam serwery prywatne...

Chciałbym zaoferować pomoc przy prowadzeniu serwera, oto zaledwie część moich zdolności:

§1

*Potrafię edytować mapy, pisać questy, wgrywać nowe potwory/bossy/metiny, wiem nawet jak się dodaje nowe NPC,zmienia  ceny, etc....

§2

*Znam wszystkie podstawowe komendy, potrafię również wgrywać nowe komendy na nowe eq, przedmioty, bossy, przywołania, itp...

§3

*Potrafię wykonywać naprawdę różne manewry, nawet takie, które wspomagają reklamę serwera, m.in. wykonam wszystko, co związane jest z sygnaturkami,ogłoszeniami,nowościami...

§4

*Potrafię pracować w zespole, jestem osobą bardzo zrównoważoną, a co za tym idzie? Hmm.. A no choćby to, iż potrafię wybrnąć niemalże z każdej sytuacji, jestem zaradny, inteligentny (nie chciałbym się tutaj przechwalać, ale naprawdę mam wszechstronną wiedzę i orientację z różnych dziedzin, czy to pod względem naukowym, czy też informatycznym, technicznym,itp...)

§5

*Jestem cierpliwy, sumienny i rzetelny, zarówno jak i pracowity. 

§6

*Potrafię przeprowadzać naprawdę różnego typu eventy, wydarzenia, konkursy z nagrodami, jestem osobą otwartą na nowe działania... (Jeżeli nie ufacie w stu procentach moim słowom - Napiszcie do mnie na PW , a się przekonacie)

To tyle tytułem oferty....

Czego oczekuję?

*Od zainteresowanych moją pomocą oczekuję: wsparcia w grupie, zwarcia, sumienności, rzetelności, prawdomówności, nie toleruję wyzwisk, hejterów, oczekuję również systematyczności, gdyż chciałbym podjąc współpracę z ludźmi, a nie ze zwierzętami na wolności.... Oczekuję też poparcia ze strony teamu, gdy już ktoś się zdecyduje na moją ofertę.

Krótkie podsumowanie:

*Zostanę GM na prywatnym serwerze - Zainteresowani mogą nawet prosić mnie o rozmowę kwalifikacyjną na temat dalszej współpracy.

*Nie piszę tego podania ze względu na znaczek "GM" nad głową postaci, gdyż nie na tym rzecz polega... Znudzony jestem zwykłą grą, zatem jestem otwarty na nowe działania i chciałbym wspierać innych...
*Piszę to podanie dlatego, że chcę, a nie dlatego, że muszę ...

PS. Mam w głębokim poważaniu myśli o moim charakterze pisma, zatem jak jakaś literówka się wkradła to proszę nie robić z tego wielkiej sensacji, tylko mnie o tym powiadomić - zedytuję post.

Nie toleruję hejterów, ani krytykantów, zatem bardzo proszę jeśli macie się czepiać każdej literówki w tym poście, to lepiej się nie udzielajcie...

Pozdrawiam, EventTracer

Opublikowano

Osoba, która nie potrafi napisać postu w odpowiednim dziale raczej słabo sprawdzi się w tej roli :D

Raczej slabo sprawdzi się w tej roli. Jestem nowym użytkownikiem tego forum, dlatego też jako iż zły temat, to proszę o przeniesienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...