Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogółem o grze.

Foson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak więc mam kilka pytań dotyczących gry.

Gra jest free, czy jakoś na steamie trzeba wykupić? Gra ma duże wymagania, czy jakoś pójdzie na słabszych kompach? Dopowiem, że gram w Ghost Recon Phantoms i chodzi bez zarzutu. Warto ogółem zagrać, czy gra nie za bardzo przyciąga? Na jakiej zasadzie kreuje się swoją postać? Są jakieś poziomy, wyposażenie do wykupienia, czy coś? Chciałbym po prostu wiedzieć najważniejsze rzeczy. Mógłby ktoś tutaj się wypowiedzieć?

graphic.png

Opublikowano

Możesz troszkę poczytać tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1179703-faq-skill-special-force-2/

Rejestracja i cała gra jest darmowa bez wydawania PLN da się normalnie grać. Jeżeli działa ci ghost recon skill będzie działał bez zarzutów. Moim zdaniem gra jest warta uwagi teraz gdy znikły darmowe hacki gra się miło chociaż można je czasem spotkać. Masz oczywiście poziomy i wiele broni do wykupienia w sklepie chociaż żeby zarobić na nie pieniądze trzeba troszkę pograć. Walutą jest sp które zarabiasz grając mecze im dłużysz mecz tym więcej nabijesz % sp gdy dobijesz do 100% SP dostaniesz określoną ilość sp które możesz wydać na bronie oraz wyposażenie. Poczytaj troszkę  FAQ-a dowiesz się na pewno więcej niż ja ci tutaj napisałem. Zapraszam do gry :)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...