Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evadee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy mógłby mi ktoś dokładnie objaśnić na czym polega evadee? Jak to poprawnie skonfigurować i używać. Dziękuję z góry.

m7sxhh.gif
Opublikowano

Włączasz evadee i to samo unika Ci skillshotów, nic nie musisz robić, jedynie w opcjach ustawiasz jakich skillshotów ma nie unikać.

Jestem niestety ciemny jeżeli chodzi o Evadee. Ustawia się ten program pod jakiś przycisk i automatycznie unika nie trzeba później nic klikać tylko raz zatwierdzić?

m7sxhh.gif
Opublikowano

Nic nie musisz klikać, bo to automatycznie unika.

Okej, dzięki wielkie za pomoc. A jeszcze jedno, to nie będzie kolidowało jeżeli poleci skillshoot, bot będzie chciał go uniknąć a ja w tym momencie klikne, żeby szedł prosto?

Skąd mógłbym pobrać Evadee? Bo szukałem chyba na wszystkich github'ach i niestety nie mogę znaleźć.

m7sxhh.gif
Opublikowano

Okej, dzięki wielkie za pomoc. A jeszcze jedno, to nie będzie kolidowało jeżeli poleci skillshoot, bot będzie chciał go uniknąć a ja w tym momencie klikne, żeby szedł prosto?

Skąd mógłbym pobrać Evadee? Bo szukałem chyba na wszystkich github'ach i niestety nie mogę znaleźć.

https://github.com/Esk0r/LeagueSharp

Opublikowano

Jeśli będziesz chciał wejść w skillshota, to evade ci nie pozwoli (czasem to dość perfidnie widać i przeciwnicy mogą się o to pluć).

I od razu podczas trzymania spacji masz ustawione, żeby unikał tylko niebezpiecznych skilli (żeby nie przeszkadzało w robieniu combo).

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...