Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze że nie potraficie nawet napisać autorskiej rożdżki na spawn, lub stoniarki, dlatego nie polecam pluginu ;)

Widze że nie potraficie nawet napisać autorskiej rożdżki na spawn, lub stoniarki, dlatego nie polecam serwera. Dodam iz, ze serwer nie robi zadnej rewelacji

1KOBv.png

Opublikowano

Widze że nie potraficie nawet napisać autorskiej rożdżki na spawn, lub stoniarki, dlatego nie polecam pluginu ;)

Widze że nie potraficie nawet napisać autorskiej rożdżki na spawn, lub stoniarki, dlatego nie polecam serwera. Dodam iz, ze serwer nie robi zadnej rewelacji

Sorka a ty umiesz pisać ? różdki na spawny itp ? Chociaż tylko te 2 żeczy mamy ściągnięte a spawn i reszta jest nasza ....

Daj +

Opublikowano

Posiadamy także villagery z biblioteczkami.

Server jak kazdy inny nic novego revelacyjnego ;)

Nie vbije

v-vv(literka mi nie dziala)

1.Zacznijmy orto...
2.Mamy coś nowego Sklep u vilagersow można kupić i sprzedawać BIBLIO
3.Co wogóle ma rewelacyjnego skkf ? jest taki sam tylko trudzniejszy drop i ban za deda ? To co on ma nowego ?

Daj +

Opublikowano

Patrząc na ten serwer, na twoja postawe, reklame to nie zagram. Nie chce marnowac czasu na cos co po tygodniu upadnie. Mam wiele innych rzeczy do robienia ;p

Opublikowano

Serwer, ma administracje "zajebistą", i polecam zainwestować w słownik ortograficzny a nie serwery robić. Zobaczymy, serwera nie oceniam "jak książki po okładce" ,ale wiem czego mogę się spodziewać ...

Pozdrawiam Sloow <3 

N0thing! :: = ;; :.>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...