Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Lamborghini Diablo SV vs Toyota MR2

Tive232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu kupiłbym MR2. Świetne autko, król klasy C i B. Wsadzisz części i będziesz zadowolony :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej też wybrał bym mr2 na twoim miejscu sam ją posiadam i jestem bardzo zadowolony.

Mocne nitro,dobre przyśpieszenie tylko skręt mógłby być troszeczkę lepszy według mnie :)

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej też wybrał bym mr2 na twoim miejscu sam ją posiadam i jestem bardzo zadowolony.

Mocne nitro,dobre przyśpieszenie tylko skręt mógłby być troszeczkę lepszy według mnie :)

Przecież MR2 bardzo dobrze się prowadzi :)

@Tive232 Toyotę możesz też wykorzystać do wyścigów klasy D i B (bo tam również świetnie sobie radzi).

Mr2 będziesz wygrywał z klasa A na bezklasowych

Zależy z kim, na jakiej trasie i jak stuninguje tą MR2 (z tego co widzę autor tematu chce ją mieć w klasie C) :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jestem początkującym w tą grę gram zaledwie 3 dni.Widzę, że za te boosty jak kupię to ona jużtam jakieś części ma.Czyli nie bede jej mógł lepiej zrobić ?

Opublikowano

Jestem początkującym w tą grę gram zaledwie 3 dni.Widzę, że za te boosty jak kupię to ona jużtam jakieś części ma.Czyli nie bede jej mógł lepiej zrobić ?

Nieeee. Właśnie, że będziesz mógł ;)

Opublikowano

MR2 nie kwestionowany mistrz w klasie C/B ;) Powodzonka 

Diablo według mnie to auto aby "wieźć się pomauuuuu" xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...