Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TerraFormars

Zenek97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w odcinku nr 4 nie ma cenzury ^^ Sądzę że są ocenzurowane tylko sceny z ludźmi :D tz. np jak karaluch trzyma głowę w rękach . Kiedy to ginie terraformars nie ma cenzury .

rmoiyq.png

Opublikowano

Te karaluchy coś słabo giną :D Spodziewałem się rozpiee jak w filmie Space Marines, swarmy karaluchów itp... 

A tu się stoją i patrzą na siebie jak Cowboje z westernów :D

Opublikowano

up ale to trzyma w napięciu :D jak one z tymi dziwnymi ry***i stoją i się gapią a widz myśli co się zaraz tu wydarzy ( może znowu komuś głowę urwie :D )

rmoiyq.png

Opublikowano

Trochę takie bezsensowne uniwersum tego anime, rok niby 2600, a głupich broni nie wymyślili przeciw jakimś tam karaluchom. Jakby zagłębić się w świat to mamy:

Wirus z marsa. Aby zrobić antidotum trzeba próbek olbrzymich karaluchów, którzy są parędziesiąt razy silniejsze niż ludzie. Dodatkowo wykazują szczątki inteligencji. Co robi ludzkość ? 

WYSYŁA SETKĘ MODYFIKOWANYCH 16-LATKÓW W SUPER NOWOCZESNYM STATKU W SUPER DROGĄ MISJĘ, PRAKTYCZNIE BEZ WCZEŚNIEJSZEGO TRENINGU I PRZYGOTOWANIA ABY ZACZĘLI PANIKOWAĆ KIEDY ATAKUJE ICH WRÓG.

Gdzie 20 lat temu miała miejsce analogicza misja, która została przerwana przez atak karaluchów. Bo nie istnieje uczenie się na błędach.

Opublikowano

up dokładnie tak wygląda każde anime brane na logike :D ( dobra może nie każde bo zgrzeszę tym zdaniem ale większość ; )    )

rmoiyq.png

Opublikowano

W Space Marines było tak, że oni atakaowali planety mając jakieś karabinki które potrzebują z 3,4 magazynki żeby zabić jednego robaka...

Opublikowano

@Zenek97 nieprawda, zależy od uniwersum >.<

+ space marines są jakieś tysiące kilometrów od ziemi, gdzie dotarcie wsparcia jest praktycznie niemożliwe

tak właściwie wygląda zarys tego gatunku

Opublikowano

@Zenek97 jak to space marines

A mi dalej nie podoba się nie ogólna głupota ludzkości w tym anime. Ale darujmy jemu - pierwsze 3 odcinki to tylko wprowadzenie służące do jak takiego wyjaśnienia dlaczego protagoniści są rozdzieleni, są innej planecie i skąd do cholery wzięły się te ohydne stwory!

Opublikowano

W oglądaniu przeszkadza cenzura, pół ekranu albo czarne koła. Może w następnych odcinkach coś się zacznie dziać, bo dla mnie wiało nudą.

Co do rozmowy o podobieństwie do Space Marines to wy chyba o filmie nie rozmawiacie, bo nic nie trzyma mi się kupy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...