Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 15 - Dziwne lagi

mikoz498

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam pewien problem z Fifą 15. Chodzi o to że gra chodzi w miarę płynnie tylko są straszne spadki klatek w animacji, piłkarze poruszają się po murawie jakby to było lodowisko. (Chodzi dokładnie o to że biegnie do przodu i po chwili tak na chwilkę się teleportują do tyłu i wracają i dalej biegną) Tak jakbym miał lagi związane z internetem, ale to się dzieje w normalnych meczach offline ;/ Ktoś doświadczył z was taki problem? Można to jakoś naprawić?

Opublikowano

@mikoz498

Ten poradnik powinien Ci dać parę FPS'ów: http://www.mpcforum.pl/topic/1290483-sposoby-zwiekszenia-fps/

Lekko sytuacja została poprawiona, dzięki. Ale to cały czas nie jest płynna gra :/

Może jakieś problemy z PC, albo ma za małe wymagania na Fife, albo dużo syfu na kompie :)

Świeży komp, mam na nim tylko tą Fife 15 i CS:GO. Fifa powinna chodzić na średnich -  wysokich detalach.

Edit.

Czy problemem może być internet który idzie z tetheringu (Uszkodzony modem, trzeba z telefonu brać ;-; )? Pamiętam że np. Borderlands 2 miał z tym problem i gra chodziła masakrycznie.

Edit 2.

Jaka rozdzielczość jest najlepsza pod względem klatek? Mam ustawione 1600x1200 w oknie (monitor mam właśnie 1600x1200, to jest 4:3). Czy najniższa HD będzie dawać więcej FPS?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...