Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Konfiguracja PermissionsEx i PlotMe.

Vengusek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy mógłby ktoś skonfigurować permissionsEx pod te pluginy? Pluginy: 

AuthMe, Automessage, Autosaveworld, AZrank, BossMessage, ChatManager, ClearLag, ClickWarp, eastStone, Essentials, FishingPlus, HealthBar, HoloApi, mcore, Multiverse-Core, Multiverse-Portals, NoCheatPlus, OpenInv, PayItemsForGuild, PluginMetrics, PvPLevels, QuickTrade, ScoreboardsStats, Shopkeepers, SimpleRegionMarket, Skript, update, uptader, vault, voxelsniper, worldedit, worldguard. 

Wiem, wypisałem wszystkie co mam co niektórych pewnie nie musiałem. Będę bardzo wdzięczny jak ktoś podejmie się tego zadania.

I, czy jak wgram plugin PlotMe to jest on automatycznie chroniony przez nie wiem, worldguard? ze nie mogą gracze nic rozwalać? Tylko dopiero po wykupieniu działki mogą u siebie budować.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o PlotMe, to po wykupieniu (claim) terenu przez gracza dostaje on możliwość budowania, w innym wypadku teren jest chroniony (pewny jestem w 99%).

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Jeżeli chodzi o PlotMe, to po wykupieniu (claim) terenu przez gracza dostaje on możliwość budowania, w innym wypadku teren jest chroniony (pewny jestem w 99%).

Przez plugin, nie WG ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...