Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pingiem

barto0122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie ping który zawsze utrzymywał się 30-40 tak teraz skacze do 300 w czasie gry. Jest to dosyć uciążliwe gdyż skacze zawsze jak coś się dzieje. Proszę o pomoc załączam test  http://n2.netalyzr.icsi.berkeley.edu/summary/id=43ca208a-30901-4bb045b1-bf1b-48b6-804c

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Opublikowano

Sprawdz czy to nie są problemy od strony dostawcy Internetu . Jeżeli od nich będzie wszystko OK sprawdz czy to nie są DDOSy , jeżeli też nie to będzie problemem . Wyłącz podczas gry wszystkie programy i przeglądarkę .

Opublikowano

Mam dostawce Citynet Rzeszów nie miałem problemów z pingiem w grze nigdy internet 20 mb/s @Pijawka o co chodzi z DDOSy. PS wszystko jest wyłączone jak gram.

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Opublikowano

Mam dostawce Citynet Rzeszów nie miałem problemów z pingiem w grze nigdy internet 20 mb/s @Pijawka o co chodzi z DDOSy. PS wszystko jest wyłączone jak gram.

DDos - Atak na system komputerowy lub usługę sieciową w celu uniemożliwienia działania poprzez zajęcie wszystkich wolnych zasobów , przeprowadzany z wielu komputerów jednocześnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...