Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Squarelife

GosteczekV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo_m.png

Squarelife.pl - jest to serwer od graczy dla graczy.

Jest to reaktywacja servera która będzie się wyróżniać począwszy od autorskich rozwiązań aż po autorskie tryby.Chcemy stworzyć polski serwer w stylu mineplex czy hypixel, aby gra samemu lub z kolegami nie była obojętna.
                                                                                                                          Tryby Servera
                                      ------------------
1.Bestia - Jest to tryb w którym gracze uciekają przed bestią pokonując różne parkour.Bestia jest wybierana losowo z pośród graczy mamy do wyboru kilka postaci.
 okHXVWH.png

2.TheBridges - Jest to tryb który polega na tym że są 4 team.Każdy team posiada własną wyspę.Team ma 10 min na zdobycie surowców po upłynięciu czasu tworzą się mosty i zaczyna się deathmatch.

dSeWuAY.jpg?1

3.Terrorist City - Ten tryb jest to minecraftowy CS

vwMeq8Y.png

4.BedWars - Jest to tryb w którym mamy 4 team.Każdy team ma własną wyspę i łóżko.Team ma zadanie rozwalić łóżko przeciwnej drużyny.

5.MegaWalls

Serwer TS3

IP: ts.squarelife.pl

IP: play.squarelife.pl                                                                                Start Nasz serwer startuje 14.10.2014(jutro) o godzinie 18:00 !!!

Opublikowano

Bardzo fajny serwer! Już pacząc na zdjęcia on przyciąga. Na pewno wejdę i zobaczę jak się sprawuje w praktyce :D

Dzięki za opinie 

Opublikowano

Bardzo fajny serwer! Już pacząc na zdjęcia on przyciąga. Na pewno wejdę i zobaczę jak się sprawuje w praktyce :D

Dzięki za opinie 

Start servera został przesunięty na godzine 18:00

Opublikowano

Kiedyś ten serwer był dobry, kiedyś.

Kiedy ten pan z końcówką "97" objął władzę nad serwerem dzieją się złe rzeczy, nie mam nic do nikogo oprócz do niego, eh..

Napisałem do nich na facebooku prosząc o pomoc ponieważ się zawiesiłem w powietrzu i mnie wywalało, a dlaczego wywalało? Bo się pojawiłem na strefie gdzie była flaga, a na niej nie można pod żadnym pozorem przebywać...

Do tego nie mogłem wchodzić na żadne minigame'y, też się do niego zwróciłem o pomoc, zapytał mnie o nick itd. podałem mu ale już mnie wtedy miał w ...

Później gdy zdjęli flagę odwiesiłem się i trochę sobie pograłem ale nie na długo bo dostałem bana za "niby" fly hacka.

Wyczytał sobie z ich jakże zaistego "anty-cheat plusa" że "niby" latałem.

Naprawdę? Daje bany nawet nie sprawdzając, czyli ss'y itd.

Co do tego co możemy spotkać na serwerze... Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem, wszystko ładnie działa.

@Edit

To nie jest normalne w pierwszych dniach serwera dawać tyle banów.. http://squarelife.pl/?strona=banylista

I jak ktoś ma problem że nie może wejść na żadnego minigame'a bo go wywala to niech usunie wszystkie mody, nawet optifina. Niezawodny sposób.

Opublikowano

Kiedyś ten serwer był dobry, kiedyś.

Kiedy ten pan z końcówką "97" objął władzę nad serwerem dzieją się złe rzeczy, nie mam nic do nikogo oprócz do niego, eh..

Napisałem do nich na facebooku prosząc o pomoc ponieważ się zawiesiłem w powietrzu i mnie wywalało, a dlaczego wywalało? Bo się pojawiłem na strefie gdzie była flaga, a na niej nie można pod żadnym pozorem przebywać...

Do tego nie mogłem wchodzić na żadne minigame'y, też się do niego zwróciłem o pomoc, zapytał mnie o nick itd. podałem mu ale już mnie wtedy miał w ...

Później gdy zdjęli flagę odwiesiłem się i trochę sobie pograłem ale nie na długo bo dostałem bana za "niby" fly hacka.

Wyczytał sobie z ich jakże zaistego "anty-cheat plusa" że "niby" latałem.

Naprawdę? Daje bany nawet nie sprawdzając, czyli ss'y itd.

Co do tego co możemy spotkać na serwerze... Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem, wszystko ładnie działa.

@Edit

To nie jest normalne w pierwszych dniach serwera dawać tyle banów.. http://squarelife.pl/?strona=banylista

I jak ktoś ma problem że nie może wejść na żadnego minigame'a bo go wywala to niech usunie wszystkie mody, nawet optifina. Niezawodny sposób.

Jest to normalne co do banów... Czy wiesz ile graczy non-premium używa chetów ? Jak byś widział ile osób latały na spawnie "Nie ma anti-cheata" z powodu aby zobaczyć kto używa cheatów.

Możesz się odwołać na forum "Forum w budowie" Jutro będziesz się mógł odwołać.

A co do "Kiedy ten pan z końcówką "97" objął władzę nad serwerem dzieją się złe rzeczy, nie mam nic do nikogo oprócz do niego, eh.."

Zawsze miałem władzę nad serwerem od samego początku... Od gdzieś 2011/2012 kiedy SquareLife powstał.

"JA" Założyłem SquareLife "Skilek_PRO" doszedł do ekipy 2012... I został wydalony 2014... Tak że proszę nie pisanie że to skilka Serwer bo tak nie jest i nigdy tak nie było...

Dowody:

Link1

Link2

Kiedy skilek dostał yt na serwerze

regular-banner-63404-4.png

Opublikowano

Jest to normalne co do banów... Czy wiesz ile graczy non-premium używa chetów ? Jak byś widział ile osób latały na spawnie "Nie ma anti-cheata" z powodu aby zobaczyć kto używa cheatów.

Możesz się odwołać na forum "Forum w budowie" Jutro będziesz się mógł odwołać.

A co do "Kiedy ten pan z końcówką "97" objął władzę nad serwerem dzieją się złe rzeczy, nie mam nic do nikogo oprócz do niego, eh.."

Zawsze miałem władzę nad serwerem od samego początku... Od gdzieś 2011/2012 kiedy SquareLife powstał.

"JA" Założyłem SquareLife "Skilek_PRO" doszedł do ekipy 2012... I został wydalony 2014... Tak że proszę nie pisanie że to skilka Serwer bo tak nie jest i nigdy tak nie było...

Dowody:

Link1

Link2

Kiedy skilek dostał yt na serwerze

Nie powiedziałem że skilek był od samego początku, a to że jesteś właścicielem serwera to nie wiedziałem.

Wiem ile osób z non-premium używa cheatów ale to są minigame'y więc to nie możliwe, że to administracja wyłapała tyle osób w pierwszym dniu tylko zrobił to no-cheat.

Chodzi mi poprostu o to, że wypadało by przed banem poprosić gracza o ss'y lub coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...