Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera chcecie?

hiperk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytać jaki zrobić typ serwera?

Czy byście chcieli serwer z przenoszeniem cuboida podobna w stylu działek tylko przenoszenie je za itemy lub valute serwera.

Daj lajka jeśli pomogłem

Opublikowano

Najlepiej to zrób dobry serwer SkyBlock ale taki naprawde dobry z skonfigurowanymi pluginami/mapą itp.

Opublikowano

Najlepiej to zrób dobry serwer SkyBlock ale taki naprawde dobry z skonfigurowanymi pluginami/mapą itp.

Mam już przygotowane pliki wszystko do skyblock'a tylko czekam na inne odpowiedzi czy się połaca czy jakiś inny serwer

Daj lajka jeśli pomogłem

Opublikowano

# Survival+Gildie, oczywiście autorskie.

# Hardcore z dodatkami też może być.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Na twoim miejscu zrobiłbym serwer, Survival+Creative 2 tryby myślę że serwer by się wybił przy ogarniętej administracji i reklamie :-)

Opublikowano

Z tym survival+cretive to jeszcze się zastanowię a gildie jest ich dużo ale się zobaczy.

A może łatwy gildie wszystko sie łatwo zdobywa 

lub

łatwy skyblock tak jak powyżej napisałem

Daj lajka jeśli pomogłem

Opublikowano

Tak serwerów SV+Gildie jest pełno, ale nie mówie o gildiach z neta... Survival nigdy nie wyjdzie z czołówki najlepszych serwerów. Dodatki inne oryginalne i masz graczy :).

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

SkyBlock, jakieś zarąbiste wyspy , sklepy , epicki spawn , autorski pluginy bo bez tego serwer będzie słaby i nikt na nim nie będzie grał . I co najważniejsze autorskie pomysły i rozwiązania + ogarnięta maszyna bez lagów + 200 graczy = serwer na ktorym zagram ;) 

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Serwer ekonomiczny ma SID więc nie ma co ryzykować z hajsem a skyblock może być tylko trzeba ogarnąć pliki

Zapraszam do wypowiedzenia się w tym temacie.

Daj lajka jeśli pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...