Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicznyŚwiatMC

MaciesikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
      MAGICZNY SWIAT MC

ac7a15bc75.png

Zapewne grałeś już na nie jednim serwerze minecraft, nie przeczę temu, ale co byś powiedział, aby do nas na chwilę wpadnąć?

Prezentuje wam serwer minecraft, który posiada nie codzienne modyfikacje (patrz niżej), które nie raz ułatwiają bardzo grę.

Serwer postanowiłem zrobić 'multi play', czyli jest każdy tryb w zasadzie jednym (jeden ekwipunek). Aktualne typy na serwerze to: survival, działki, wyspy oraz pracujemy nad dodatkowymi minigrami.

Wyróżniającą sie nie co z poza innych serwerów jest strona techniczna, troche mniej budowlana. Posiadamy autorskie dodatki, których raczej nie znajdziesz na innych serwerach (przynajmniej do dziś, 2014-10-13).

Do serwera postanowiłem podejść inwidualnie, efekty możecie ocenić sami po wejściu na serwer.

Jednym z ułatwień jest chodżby ilość HP mobka na pasku smoka/hologramie:

884890bc1c.png

Jest to jedna z wielu udogodnień na naszym serwerze.

Posiadamy autorski system kopalni. Efekty mojej pracy, są widoczne oczywiście po wejściu na serwer. Nie obeszło się rownież od systemu statystyk. Na naszym serwerze nie dość ze dostępna jest top 10 graczy PVP to na dodatek jest uwiecznione miejsce na, którym jesteś.

Na serwerze jest równiez drop ze stone. Aktualnie jedną z ostatnich rzeczy nad którymi pracujemy są nieszczęsne gildie, nie chcemy robić kolejnego serwera z TireXami, gdyż jest to dla mnie poprostu głupie :-)

Może teraz troche formalnych informacji:

Wersja: 1.7.2 (według mnie najbardziej stabilna)

Tryb: Survival, działki, wyspy oraz minigry

Pluginy: Tutaj nie mam zamiaru kłamać jak to widzę po innych 'autorski pluginy', po czym wchodzę na serwer, a tam essentials, pex, wg, we i inne pluginy, które nie są wykonane samo dzielne. Więc pluginy nie są sporządzone samodzielnie. Posiadamy autorskie modyfikacje (skrypty, pluginy), lecz przeważająca ilość jest ogólnodostępna w internecie.

Oczywiście najważniejsza rzecz, bez której nie moglibyście nawet zobaczyć MOTD serwera jest oczywiście  nasze ukochane IP!:

IP: magicznyswiatmc.pl

No to co, odwiedż nas. Życzymy miłej gry.

Nie wszystko da się opisać :-)

PRZEWIDYWANE OTWARCIE: WTOREK 14.10.2014 O GODZINIE ~16:00

Opublikowano

napewno wbije moj nick Fr0sTi99 ale mala rada powiekszcie widocznosc ip bo szukalem je 2 minuty ( jestem slepy ;p )

( bez obrazy dla niewidzacych )

cytuje " Logowanie nie powiodło się: Invalid session (Try restarting your game )

Opublikowano

PRZEWIDYWANE OTWARCIE: WTOREK 14.10.2014 O GODZINIE ~16:00

Dzięki, powiększe IP :P

napewno wbije moj nick Fr0sTi99 ale mala rada powiekszcie widocznosc ip bo szukalem je 2 minuty ( jestem slepy ;p )

( bez obrazy dla niewidzacych )

cytuje " Logowanie nie powiodło się: Invalid session (Try restarting your game )

Opublikowano

Może fajny serwer, ale porada dla was. To co napisaliście jednakową czcionką, kolorem i beż rozdzielania to nie chce się tego czytać. Jak się robi reklamę to trzeba zrobić tak aby przyciągało ich do ciebie że chce im się na to paczyć. a tu jest ewidentnie za dużo informacji jak i za razem nawalone wszystko w jedną kupę. 
Możecie też dać więcej ss serwer żeby przyciągnąć graczy.

Pozdrawiam i powodzenia 

531001454960877632167.png

Opublikowano

PRZESUWAM OTWARCIE

OTWARCIE: 18:00 JUTRO (15 PAŻDZIERNIK)

PRZEPRASZAMY! POWODY TECHNICZNE, CHCĘ, ABY TEN SERWER BYŁ WYJĄTKOWY. CO ZOSTAŁO DO ZROBIENIA?

- BOSSY (/WARP BOSSY)

- BRONIE

ORAZ /WARP POMOC

PRZEPRASZAMY :/

SERWER BYŁ TWORZONY PRZEZ KILKA MIESIĘCY, WIĘC JAK JUŻ SIE O JEDEN DZIEŃ OSUNIE TO MAM NADZIEJE,ŻE NIC SIE NIE STANIE ;/

POWODEM TAK DŁUGIEGO TWORZENIA JEST TO, ŻE WSZYSTKIE MODYFIKACJE ROBIŁEM NIESTETY SAM.

CO DO MAPY TO MIAŁEM KILKA POMOCNIKÓW.

SĄ OSOBY CHĘTNE PRZY ROBIENIU REKLAMY?

POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA JUTRO! :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...