Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Region EU West

FOXKOX1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zmieniłem za darmo region z Eu Nordic na EU West za free bo mialem za darmo w sklepie mój kolega chciałbym tez zmienic ale nie moze za darmo tylko z 2600rp moze za darmo do Rosji ;c ja juz nie moge wrócic , wiecie moze czy moze on jakos za darmo sie przeniesc do eu west?

Opublikowano

Bo dostawało się kiedyś jak chyba rozdzielali Europę w LoLu na wschodnią i zachodnią ale nie jestem pewny i nie chcę wprowadzać w błąd.

Opublikowano

Zależy. Generalnie w dywizjach brąz - platyna poziom jest taki sam jak na nordicu, jedynie w diamencie można spotkać jakiś lepszych graczy zwłaszcza, że dużo osób biorących udział w jakiś turniejach grają na tym serwerze, jednakże jeśli chodzi o stabilność serwera to nordic pod tym względem jest lepszy, bo West ma często problemy. Co do kultury to jest tak samo jak na EUNE, tylko że tam zwyzywają Cię po polsku a na EUW po ang. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

a wgl polecacie zmiane na eu west?

Wszędzie jest ten sam poziom gry , czasami doda ci normalny team.

Ale jak wiadomo zawsze się znajdzie jakiś "troll" co zniszczy ci grę , lecz gdybym miał wybierać między EUNE a EUW powiem ci tak.

Idź tam gdzie masz więcej znajomych , bo bez znajomych ta gra nie ma sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...