Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ukoić nerwy podczas gry

Donatel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam ze sobą problem. Kiedy grywam w popularną grę o tematyce sportowej FIFA 15, zbyt często i zbyt nerwowo unoszę się, gdy przegrywam, tracę bramki lub gram słabo. Nie mogę nad tym zapanować, po prostu jak widzę, że gram gówno, albo dostaję bramki z d**y,  to muszę zacząć krzyczeć. To mi pomaga, lecz rodzina tego nie toleruje, a ja po prostu nie mogę wytrzymać bez wydawania dźwięków. I co tu zrobić Panowie?

Opublikowano

Witam

Mam ze sobą problem. Kiedy grywam w popularną grę o tematyce sportowej FIFA 15, zbyt często i zbyt nerwowo unoszę się, gdy przegrywam, tracę bramki lub gram słabo. Nie mogę nad tym zapanować, po prostu jak widzę, że gram gówno, albo dostaję bramki z d**y,  to muszę zacząć krzyczeć. To mi pomaga, lecz rodzina tego nie toleruje, a ja po prostu nie mogę wytrzymać bez wydawania dźwięków. I co tu zrobić Panowie?

Ja sobie puszczam muzykę i jest o wiele lepiej ;)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Usuń grę, idź do psychologa, ewentualnie psychiatry. Jak nie potrafisz nad tym zapanować to albo jesteś tak bardzo uzależniony, albo po prostu poj**any. Chyba że jesteś nerdem i nie masz kolegów to nie rób nic. Odizoluj się od otoczenia i graj do końca życia.  Tylko gdy będziesz się tak unosił to przypadkiem nie zabij rodziny, były już takie sytuacje.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Najlepiej wyładować się w sposób aktywny. Na przykład grając w piłkę nożna bądź kosza.
Wtedy będziesz o wiele bardziej cierpliwy.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Sam się wkurzam czasami jak gram w jakieś gierki, ale po prostu w swojej głowie przeklinam (ch*j ku*wa ja pie*dole nie no ku*wa) - może to prostackie, ale na mnie działa.

Ewentualnie otwieram okno balkowowe, oddycham i przechodzę się kilka razy po pokoju.

Opublikowano

Jeśli gra Cię denerwuje to coś jest nie tak. Gra się dla relaksu a nie odwrotnie. 

Opublikowano

Jeżeli nie panujesz nad własnymi emocjami i nerwami to czas zmienić grę. Skoro grasz na siłę to nie ma sensu tego ciągnąć bo i tak nic nie pomoże. Sam gram w Fifę 15, ale jakoś potrafię się opanować, czasami się zdarzy że po cichu coś powiem. 

Opublikowano

Jeżeli stresuje cię gra to nie powinieneś w nią grać,gry są po to by rozluźniać.

Ewentualnie możesz kupić się wortal i dymić jak grasz.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mam podobnie, ale w League of Legends zapaleńcy tej gry, którzy biorą ją na poważnie tak ja wiedzą o co chodzi, jeśli o mnie chodzi to zawsze wstaje z krzesła i zajebać kokaine, albo zajebać w coś w szafkę nogą lub w coś innego tak żeby wyładować gniew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...